Jaka jest wasza ulubiona gra

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Chappy

Post autor: Chappy » 17 lut 2007, 13:10

Re: Jaka jest wasza ulubiona gra

Nie gram często na kompie ale lubie serie NFS, gre Master Rally z tych wyścigowych. W NFS to muzyka i super atmosfera robią swoje, Master Rally wita realistyką a i jeszcze Millenium Racer bo to moja pierwsza gra.

*

Lubie gry na podstawie filmów. Catwomen jest super dzięki temu klimatowi i takie różne gry zręcznościowe/platformowe...

<<

bartek2903

Awatar użytkownika

Profesor

Post autor: bartek2903 » 22 lut 2007, 09:55

Najlepsza gra dla mnie to World of Warcraft. Nigdy mi sie nie znudzi a po za tym jest kontakt z innymi graczami :P
Intel core i5-2450M 2,5GHz. 6GB Ram. GeForce GT 6350m 2GB
<<

Aq

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Aq » 28 lip 2007, 00:09

Jak dla mnie sensible soccer na amidze niesamowita piła, 10000 godzin scedzone samemu i z kolegami, w to porostu trzeba grać.
<<

boman

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: boman » 28 lip 2007, 12:57

Ramiro Cruz pisze:Mafia - dosłownie wszytko mi się w tej grze podoba. Wspaniały klimat, muzyka, fabuła postać głównego bohatera, grafika(która jest lepsza od niektórych teraźniejszych produkcji) no i to zakończenie. Dla mnie gra wszechczasów :] .
Totally agree - jak to mówią na jednym forum...

Cóż mogę jeszcze dodać do opisu Mafii ? Mnie urzekła jeszcze ta filmowość gry. Grając czułem się jak w filmie z żywymi aktorami a nie postaciami generowanym komputerowo. Obok Hl2, Mafia to mój ulubiony tytuł :super:
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
<<

Miki

Post autor: Miki » 28 lip 2007, 13:01

Ja najbardziej Lubie Devil May Cry 3 za odjechany klimat,muzę i triki prawie jak w Tony Hawk. I kilka innych klasycznych pozycji seria gothic , splinter cell , half - life , i wszystkie inne kamienie milowe.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 28 lip 2007, 13:08

Moją ulubioną grą na PC'a jest oczywiście czwarta część serii The Elder Scrolls - OBLIVION. Według mnie jest to RPG przełomowy - fantastyczny i rozległy świat, bardzo dobre misje oraz cudowna grafika (nawet w niskiej rozdzielczości i w detalach ustawionych do połowy gra jest bardzo ładna). Przeszedłem prawie wszystkie zadania dodatkowe oraz w gildiach, a teraz po cichu marzę o pograniu w dodatki...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Dobrus

Wysoko zaawansowany

Post autor: Dobrus » 28 lip 2007, 13:22

Moją ulubioną grą jest oczywiście Beyond Good & Evil, według mnie to najlepsza gra w jaką grałem, świetna grywalnośc, grafika, i strasznie wciągająca gra! Nie mogę się doczekac Sequela... o ile wyjdzie... i jeden minus... zbyt krótka :/
<<

daras77721

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: daras77721 » 29 lip 2007, 10:26

Moim zdaniem najlepsze gry to FEAR za świetny klimat, Pro Evolution Soccer 6 za grywalność, Company of Heroes za grafikę i grywalność i Medal of Honor Wojna na Pacyfiku za wszystko :super:
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB

''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 29 lip 2007, 15:13

Moje ulubione gry to: Tomb Raider Legenda i Anniversary (za piękną grafikę, wysoką grywalność, wspaniały dzwięk, ciekawą fabułę, i Larę Croft :P ), Prince of Persia Piaski Czasu ( :P za piękną grafikę, wysoką grywalność, wspaniały dzwięk, ciekawą fabułę, idealne walki, super akrobacje i za zabawę z czasem), I Rayman 3 (za miłą grafikę, spokojne, klimatyczne dźwięki, za humor i za całokształt no i Call of Duty 2 (wszystko super- grafa, klimat, dzwięk, grywalność)
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, 00:11 przez Dawid KARMEL, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

bartekmp

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: bartekmp » 30 lip 2007, 16:53

Call of Duty 2, Command & Conquer 3 Wojny o Tyberium, Medieval II Total War, FIFA 07 (nie wiem czemu, ale fajna :D), Warcraft 3 i oczywiście Diablo II LoD
Semper in altum
<<

michalg1993

Post autor: michalg1993 » 31 lip 2007, 17:24

Ja mam kilka gier: Mafia, GTA SA, Age of Empires III i dodatki, Fifa 07, :padam: :hurra:
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 31 lip 2007, 17:58

Moje ulubione gry:

GTA : SA (jeszcze bardziej multiplayer)

Fifa 07

PES 6

Football Manager 2007

To są gry w które teraz gram lub grałem niedawno. :) Najczęściej je instaluje. :)
<<

buli2103

Post autor: buli2103 » 31 lip 2007, 18:13

ja nie mam swojej jednej ulubionej gry ale mam kilka gier w które zawsze z chęcią zagram
Age of mythology
GTA(cala seria jest super)
Battlefield 1942 z dodatkami
Operation flashpoint(to chyba najtrudniejsza strzelanka w jaką miałem przyjemność grać)
no i to byłoby na tyle...
<<

Krzyska

Awatar użytkownika

Początkujący

Post autor: Krzyska » 31 lip 2007, 19:24

Ja mam kilka gierek
Gothic- wspaniala i wciagajaca fabula
Call of Duty 2-swietnie odwzorowany klimat II wojny swiatowej,Super grafa;D
Pro Evo 6- grywalnosc,ilosc trikow
<<

pan jUzek

Post autor: pan jUzek » 31 lip 2007, 20:34

Heroes (cała seria) - Za grywalność, Niesamowity klimat, Świetna gierka chociaż heroes 4 nieco odstawało poziomem od pozostałych gier serii.
Age of Empires - moja pierwsza pecetowa gierka, niesamowita grywalność
DeusEx - klimat, fabuła, grywalność.
Command&Conquer (cała seria) - niesamowita grywalność, całkiem niezła grafa w CnC Generals i Tiberium Wars
<<

pank_hu

Post autor: pank_hu » 31 lip 2007, 22:59

Szczerze... to akurat nie mam "jednej" ulubionej gry. Jak pewnie wszyscy, mam ich wiele. Aktualnie... to gram w Command And Conquer: Generals. Gierka wymiata :super:
<<

Simek

Post autor: Simek » 1 sie 2007, 09:55

Moją ulubioną grą jest Call of Duty. Dzięki świetnemu klimatowi, ciekawym misjom i niezłej grafice bardzo miło mi się w nią grało :]
<<

Tom

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Tom » 1 sie 2007, 10:42

Moje dwie ulubione:
Medal Of Honor Alled Assaualt Spearhead (MOHAAS) - świetna grywalność, dobra grafika. Wciąga na dłuugie godziny. Przeszedłem Allied Asaualt, Spearhead i Breadheat, a teraz ciągle naginam w multiplayerze i mi sie w ogóle nie nudzi i zamierzam jeszcze długie lata grać w multiplayerze :). Jakby co można mnie spotkac na serwerze: "[LSE7] Malta All Day..." mam nick <<user_tomi127_PL>> i zawsze gram w niemcach, oraz jestem na 1,2 lub 3 mijscu :)

A druga to GTA:SA - oczywiście multiplayer :). ALe ostatnio z powodu braku miejsca na dysku musiałem odinstalować GTA i jakoś nie mogę się zebrać, żeby znowu zainstalować.
Ostatnio zmieniony 1 sie 2007, 10:43 przez Tom, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
<<

krystian125_chudy

Awatar użytkownika

Średnio zaawansowany

Post autor: krystian125_chudy » 1 sie 2007, 11:54

A o to moje ulubione gry:

GTA SAN ANDREAS
FOOTBALL MANAGER 2007
UEFA CHAMPIONS LEAGUE 06-07
FIFA 07
PES6
OPERATION FLASHPOINT
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 1 sie 2007, 12:14

Moje:NFS HP,U,U2,Porsche,MW. Insane,Colin1,2,4,5 GTA VC,Gran Turismo 2,3,4.