[Problem] Half-Life 2

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

hermiona

Post autor: hermiona » 29 lip 2007, 21:23

[Problem] Half-Life 2

Mam oryginalnego niemieckiego Half-Life'a 2. Bez klucza a co za tym idzie i bez konta Steam. Czyli pograć sobie nie mogę, da sie to może jakoś po ludzku przejśc najlepiej tak abym podczas grania nie musiał mieć włączonego internetu (ziom chce pożyczyć)?

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 29 lip 2007, 21:34

Re: [Problem] Half-Life 2

hermiona pisze:Czyli pograć sobie nie mogę, da sie to może jakoś po ludzku przejśc najlepiej tak abym podczas grania nie musiał mieć włączonego internetu
Wiem, że są metody, aby podczas grania nie wymagane było podłączenie do Internetu, ale podczas instalacji łącze internetowe musi być - instalator pobiera wtedy pliki aktualizujące grę.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

hermiona

Post autor: hermiona » 29 lip 2007, 22:15

Mógłbyś/aś rozszerzyć tą myśl? Ja mam net. Najwyżej będzie grał u mnie.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 29 lip 2007, 22:21

hermiona pisze:Mógłbyś/aś rozszerzyć tą myśl?
Brak klucza i konta = rozwiązanie: ściąganie nielegalnych programów = niemożność rozmowy na ten temat na Forum. Ja, np: mam wersję Half - Life'a, do której nie trzeba wpisywać klucza i nie trzeba korzystać z owych nielegalnych programów - po prostu instaluje się i ściąga się kilka plików - można grać. Pozostaje tylko to:

Kod: Zaznacz cały

http://www.portal24h.pl/glowne/artykuly/cracki_seriale_do_gier_i_programow.html
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, 22:23 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''