[problem] z grą Spider man 3
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName :game.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 0000bbba
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName :game.exe
Na innych Forach pisze, że przeważnie (ale niezawsze) pomaga reinstalacja gry (tzn. jej odinstalowanie i ponowna instalacja), więc właśnie to polecam.Keira pisze:AppName: game.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName :game.exe
Delacroix pisze:Złączyłem treść kilku postów, resztę usunąłem. Na przyszłość proszę korzystać z funkcji "Edytuj". A poza tym, za posty składające się wyłącznie ze słowa "aha" można dostać ostrzeżenie za zaśmiecanie forum. Keira - dziś cię oszczędziłem, ale na drugi raz mogę być mniej wyrozumiały.
Faktycznie chyba znalazłem te same forum.Na innych Forach pisze, że przeważnie (ale niezawsze) pomaga reinstalacja gry (tzn. jej odinstalowanie i ponowna instalacja), więc właśnie to polecam.
2) Piszą także, że taki błąd występuje zazwyczaj w nielegalnej wersji gry (piracie).Wymagania minimalne:
# CPU : Pentium 4/Athlon XP or better
# CPU Speed : 2.8 GHz
# System RAM : 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista
# Operating System : English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP/Vista
# Video Card : 100% DirectX(R) 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+)
# Free Disk Space : 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file)
Wymagania rekomendowane:
# CPU : Pentium 4/Athlon XP or better
# CPU Speed : 3.4 GHz
# System RAM : 1.5 GB
# Operating System : English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP/Vista
# Video Card : 100% DirectX(R) 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7800 GT+ / ATI Radeon X1800+)
# Free Disk Space : 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file)