[galeria] Boman
Hitman :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... d1ec1.html
Proszę o ocenę w skali 1-10.
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
W sumie nie można się do niczego przyczepić - tło bardzo fajne, takie hitmanowe (krew), kolory pasują do siebie - nie "gryzą" się. No i praca jest duża - można ją sobie na tapetkę walnąć, co właśnie zrobiłem i muszę przyznać, że całkiem fajnie wygląda. Dobra robota.boman pisze:Proszę o ocenę w skali 1-10.
Tło jest całkowicie moim dziełem. Może i wygląda skomplikowanie, ale w rzeczywistości są to tylko 2 warstwy, jedna z czarnym tłem i czerwonymi plamami krwi (brushe), a druga z czerwonym tłem i czarnymi kroplami. Po kombinacjach z wypełnieniem i kryciem wyszło takie coś.Dobrus pisze:A czy tło nie jest z czegoś skopiowane?
Tło według mnie może być - bardzo pasuje do STALKERowego klimatu - według mnie jest bardzo dobrze dobraneIwan pisze:tło także niezbyt mi się podoba
Tu się zgadzam - postać i napis powinny być bardziej widoczne - nie najlepiej to wygląda.Iwan pisze:render jest za słabo widoczny