[Poszukuje] Dobrej gry wyscigowej i terenowej
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Od dluzszego czasu szukam w sklepach na necie i wszedzie gdzie sie da gry wyscigowej typu np.TOCA i gry terenowej typu np.Screamer 4x4.Jezeli ktos z Was zna tytuly takich gier to prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, 20:17 przez maciek120, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Poszukuje] Dobrej gry wyscigowej i terenowej
Może Colin McRae: DiRT..... dużo jest tu błota itp.
Ciekawe gry wyścigowe podobne do Toca Race Driver: NASCAR Racing 2003 Season, seria GTR, a ilością trybów i samochodów Colin Dirt.
Ciekawe rajdy terenowe: 4x4 Evolution, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure, 4x4 Evolution 2, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure 2, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure 3, Larry Ragland's 4x4 Challenge, Offroad 4x4 Wadi Basher, Master Rally - są one w dużym stopniu podobne do Screamer 4x4, ale także w najnowszym Colin'ie są wyścigi terenowe (czyt. w trudnych warunkach).
P.S. - zmień wielkość liter w temacie na małe, bo temat może zostać usunięty...
Ciekawe rajdy terenowe: 4x4 Evolution, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure, 4x4 Evolution 2, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure 2, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure 3, Larry Ragland's 4x4 Challenge, Offroad 4x4 Wadi Basher, Master Rally - są one w dużym stopniu podobne do Screamer 4x4, ale także w najnowszym Colin'ie są wyścigi terenowe (czyt. w trudnych warunkach).
Nie pisz WIELKIMI, grubymi, pochylonymi, oraz kolorowymi literami tematów oraz całych postów. Używaj tego tylko jeśli jest to niezbędne.
Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, 16:04 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 5 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Dzieki za odpowiedzi tylko gdzie ja te gry znajde teraz?? W sklepach na pewno nie na torrentach tez. A jak mam zmienic wielkosc liter w temacie?? Colin Dirt mi sie tak tnie ze nie da sie grac.Pare z powyzszych gier mam(nawet orginalne ).Moja uwage przyciagnelo Cabela's 4x4 Off-Road Adventure.Ladna grafika i fajna gierka tylko nigdzie jej nie ma .
Edytujesz swój pierwszy post (prawy górny róg ramki, w którym znajduję się Twój post) - tam masz możliwość zmiany tematu (u góry).maciek120 pisze:A jak mam zmienic wielkosc liter w temacie?
Faktycznie w sklepach trudno je znaleźć - wymienione gry mogą być czasem w jakimś koszu w supermarkecie, bo w tanich seriach nigdy nie wyszły. Ewentualnie poszukaj na Allegro:maciek120 pisze:Dzieki za odpowiedzi tylko gdzie ja te gry znajde teraz??
Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl/45725_komputerowe_pc_wyscigi.html
Komputer Świat GRY 7/03
Play 5/04
Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, 19:47 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 4 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Poprzednicy nie wspomnieli także o niezłej moim zdaniem grze, jaką jest uaz 4x4.nie wiem czy tak sie to pisze. ale na pewno ma w nazwie uaz, i jest to ruska gra... polecam grafika niezła nawet, niskie dość wymagania, ciekawa gierka...
Fajnie Grzechu tylko skad mam ja wziasc??
Mój kolega chwalił sobie 4x4 evo2 która zebrała w pisemkach nawet całkiem dobre oceny, ja niestety mało w to grałem ale wydaje mi się że to całkiem niezła gierka była.
Tez tak uwazam ze 4x4 evo 2 jest dobra gierka.Mam obie czesci tego niezlego tytulu kupione za smieszne pieniadze jedynke za 20 zl a dwojke za 4 euro .Pewnie pogram sobie w dwojke.Wydaje mi sie ze Insane tez jest dobre.przedewszyskim za oprawe audio-wideo powinno byc dobrze oceniane.