Problem z przejściem Tomb Raider Anniversary

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Keira

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Keira » 4 lip 2007, 14:05

Problem z przejściem Tomb Raider Anniversary

Daje tutaj obrazek gdzie jestem i teraz powiedzcie mi jak dziecku jak mam te rzeczy w kolejności przesunąć

http://media.tools4noobs.com/Level11_Sa ... age003.jpg

Nie jestem Aniołem bo mam duszę Diabła
<<

coleczka

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: coleczka » 4 lip 2007, 15:53

Re: Problem z przejściem Tomb Raider Anniversary

Proste......przesuwasz najpierw filar nr 2 (czyli ten dolny prawy na obrazku) dwa przesuniecia w prawo..... pozniej podbiegasz do filaru nr 4 (czyli gorny lewy na obrazku) i przesuwasz go o dwa razy w lewo ...... nie pomyl filarow....... najpierw nr 2 (prawy dolny) pozniej nr 4 ( lewy gorny) ..powodzonka ... ps. i nie przesuwasz filarow o 360% w prawo lub w lewo tylko o dwa przesuniecia....- patrz na kreski podczas przesuwania :super:
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
<<

Keira

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Keira » 4 lip 2007, 16:01

dziękuje ci daje punk pomógł wielkie dzięki :ok:
Nie jestem Aniołem bo mam duszę Diabła
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 28 lip 2007, 22:21

Proszę o pomoc

Plis o pomoc,jestem w misij w peru nie mogę pokonać dw<font color=red><b>ó</b></font>ch strazników ktuzy jezdzom na koniach :/
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 28 lip 2007, 22:32

krzynio pisze:Plis o pomoc,jestem w misij w peru nie mogę pokonać dwóch strazników ktuzy jezdzom na koniach
Nie znalzałem polskiego poradnika, ale mam bardzo dobry angielski - jest bardzo dużo screen'ów, więc może uda Ci się coś wywnioskować - życzę szczęścia:

Kod: Zaznacz cały

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/walkthrough_peru/
Ostatnio zmieniony 28 lip 2007, 22:33 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 28 lip 2007, 23:40

krzynio, chyba w grecji. NIe przypominam sobie by w peru było trzeba walczyć z jakimś strażnikami. W grecji trzeba była walczyć z centarłami (czy coś takiego). Otóż muszisz strzelać do jednego cały czas (drugim się nie przejmuj). Jak zacznie szarżować (biec w ciebie) wykonaj unik (shift + W lub A lub S lub D). Gdy uda ci się go uniknąć straci na chwilkę przytomność. Zabierz mu wtedy tarczę linką z zaczepem (q). Gdy to zrobisz, zacznij strzelać od nowa, stojąc przy tarczy. Gdy któryś zaświeci na niebiesko, szybko podnieś tarczę, sprawi to że zamienisz strażnika w kamień. Wal teraz w niego z wszystkiego co masz. Walcz tą taktyką a uda ci się. Na pomoc dodaje film:

[ Dodano: Sob 28 Lip, 2007 23:51 ]
MATchlesS pisze:Nie znalzałem polskiego poradnika
nie?? jeśli chodzi o poradnik....

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/41703517/Tomb_Raider_Anniversary_-_Poradnik_Gry-OnLine.pdf
to proszę bardzo!
Ostatnio zmieniony 28 lip 2007, 23:41 przez Dawid KARMEL, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 29 lip 2007, 09:29

Śliczne dzięki za pomoc

Dzięki za pomoc, Dawid KARMEL
jesteś ok ziomek i za skrena teraz będe wiedział juz
oco biega DZIĘKÓJĘ :ok: :padam: .sORKI WŁASCIWIE
to wrzystkim dziękóję
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 29 lip 2007, 14:20

Dawid KARMEL pisze:Dzięki za pomoc, Dawid KARMEL
nie ma sprawy. Sam miałem problem z pokonaniem ich. I nie chodziło o pomysł, jak ich pokonać, ale o wykonanie taktyki pokonania ich. Jak będziesz miał jakiś problem pisz. Postaram ci się pomóc. Polecam oficjalne, polskie Forum Tomb Raidera i oficjalną polską stronę
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, 14:22 przez Dawid KARMEL, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 30 lip 2007, 21:19

Mam pytanko czy ma ktoś kody do Tomb Raid Amli bo mnie juz szlak trafia nie mogę przejść tych dwóch konnych :mur:
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 30 lip 2007, 23:19

krzynio, czasem na trudność gry wpływa wydajność komputera. Może trudno jest ci przejść ten poziom, bo masz za słaby komputer, i gra ci się tnie. Zmiejsz rozdzielczość i obniż detale. Jak nie pomoże poszukam ci sava do gry z ukończonym tym etapem.
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 31 lip 2007, 20:14

OK

Dzięki jesteś super będe czekał na save bo niewiem czy przeje to a ,komp chodzi mi dobrze nie zaci na zresztom nieznam się zabardzo na tym niejest on taki super ale idzie to
tylko ja chyba taki cienki jestem :mur:

AMD Athlon 2400+ 2.00ghz 1,5 GB RAM coś takiego mam w kompie
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 2 sie 2007, 19:46

OK

Dawid KARMEL
Jesteś wielki ok kolega ,niewiem jak ci dziękować wielkie wielkie dzięki :padam: :padam: :padam:

[ Dodano: Czw 02 Sie, 2007 20:26 ]
Dawid KARMEL i tak jesteś super ,za pomoc ale nie pójdzie mi dalej plik jest uszkodzony
The saved game appapears to be damaged and connot be used to chyba ze plik jest uszkodzony ale i tak jesteś super kolega wielkie wielkie dzięki

[ Dodano: Czw 02 Sie, 2007 22:34 ]
Plis o dobrego SAVE ktokolwieg by mógł :padam:
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 3 sie 2007, 09:27

krzynio, jaką masz wersję językową? Polską, czy angielską?? Odpisz, to załatwie ci działającego save.
<<

krzynio

Post autor: krzynio » 3 sie 2007, 15:40

Krzynio

Wersja Angielska kolego :)

[ Dodano: Nie 05 Sie, 2007 17:33 ]
Dawid KARMEL
BĘDZIE JAKAŚ SZANSA NA TEGO SAVE kolego