[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[Pytanie] mam płyte ASUS A8V.. - .::Forum.Portal24h.pl::.

[Pytanie] mam płyte ASUS A8V..

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

greg.79

Post autor: greg.79 » 4 sie 2007, 13:11

[Pytanie] mam płyte ASUS A8V..

I nigdzie nie moge znale<font color=red><b>ź</b></font>ć informacji jaki najwiekszy procesor obsłuzy.........jest napisane ze tylko ze obsługuje platforme FX,64x,i 64 X2

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 4 sie 2007, 14:00

Re: [Pytanie] mam płyte ASUS A8V..

64 X2
Twoja płyta obsługuje Athlony 64 X2 (dwurdzeniowe), więc możesz zakupić taki procesor. Są one bardzo dobre, a poza tym ostatnio bardzo tanieją. Poniżej masz listę tych procesorów:

Kod: Zaznacz cały

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_procesor%C3%B3w_Athlon_64_X2
Ostatnio zmieniony 4 sie 2007, 14:02 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 4 sie 2007, 21:24

Re: [Pytanie] mam płyte ASUS A8V..

greg.79 pisze:I nigdzie nie moge znaleźć informacji jaki najwiekszy procesor obsłuzy.
Jeśli nie pisze jaki największy, a są podane tylko serie, to najprawdopodobniej obsłuży każdy procesor z tej rodziny. Osobiście, tak jak kolega radziłbym Ci zakup procesora z seri Athlon 64 X2, są to bardzo wydajne jednostki a aktualnie ich ceny spadają. (dzięki dużej popularności Core 2 Duo :D ) .