Moja opinia?? Szajs, szajs i jeszcze raz szajs. Widzieliście jakiś dobry dodatek Made In Rusy?? Ja jeszcze nie. Widziałem tylko takie dodatki jak np Gta Underground w którym są tylko dodane jakieś setki modów. Takie dodatki wg mnie to jest strata czasu na ściągania. Ja bym tego nie ściągał nie załatwiał itp.
Chciałeś informacje?? Mówisz masz
:
Kod: Zaznacz cały
Opis:
Dead Phantom to samodzielny i niezależny dodatek do F.E.A.R. Gracz ponownie samotnie walczy przeciw Alma Wade. Tym razem nasz bohater po ostatniej misji wraca do zdrowia jednocześnie nie pamięta jak dostał się w sam środek akcji, wszystko jest pogrążone w mroku. Nadszedł czas aby ostatecznie pokonać armię klonów Paxtona Fettela i mściwego Alma Weda.
Cechy:
- całkowicie nowa kampania w trybie singiel player
- 11 nowych map dla trybu multiplayer
- 2 nowe bronie
- 2 nowe tryby multiplayer
- nowy poziom współdziałania
- zawarte są wszystkie aktualizacje silnika gry od wersji 1.08
I jeszcze parę informacji z innej strony:
Kod: Zaznacz cały
Gracz po raz kolejny zostaje wplątany w starcie z Almą Wade w nowym samodzielnym rosyjskim dodatku do F.E.A.R. Gracz, doświadczony agent F.E.A.R, ma niewielkie problemy ze zdrowiem po ostatnim rekonesansie. Na wszelki wypadek zostaje hospitalizowany i otrzymuje zastrzyk ze środkiem znieczulającym. Wszystko spowija ciemność.
W miarę, jak gracz się budzi, zdaje sobie sprawę, że znajduje się w nieznanym sobie miejscu i nie ma pojęcia, jak tu trafił. Nie wie nawet, która jest godzina...
Gra zaczyna się w chwili, gdy skończyła się podstawowa kampania F.E.A.R. Eksplozja nuklearna nie wystarczyła, by położyć kres paranormalnym zdarzeniom w kompleksie Origin. Gracz po raz kolejny stawi czoła armii klonów Paxtona Fettela i mściwemu upiorowi Almy Wade.
Cechy gry:
- nowa kampania dla gry jednoosobowej
- 11 nowych map dla gry wieloosobowej
- 2 nowe rodzaje broni
- 2 nowe tryby rozgrywki wieloosobowej
- nowy poziom interaktywności środowiska
- wszystkie oficjalne poprawki do silnika gry aż do wersji 1.08 włącznie.
- możliwość korzystania z systemu kluczy CD F.E.A.R. Combat - wystarczy zarejestrować się na F.E.A.R. Combat aby uzyskać dostęp do gry wieloosobowej.
Nic innego nie ma.
Pan Google nic więcej nie znalazł.
Źródła : Przeciwne prawu.
Ma się te wtyki.