Trudny wybór: Tomb Raider: Anniversary vs. Two Worlds

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

Która lepsza TB:A czy TW

Tomb Raider: Anniversary
4
40%
Two Worlds
6
60%

Liczba głosów : 10
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 10 lip 2007, 14:56

Re: Trudny wybór: Tomb Raider: Anniversary vs. Two Worlds

Hej! Przecież można ściągnąć demo Tomb Raider Anniversary. Zajmuje około 300 MB. http://laracroft.pl/download.htm na tej stronce znajdziesz demko. Jeśli będzie ci się zacinało, pamiętaj że to taki poziom. Więcej czasu spędzisz pod ziemią, niż obok wodospadu. Więc w pełnej wersji na pewno będziesz miał więcej fps....

<<

olotocolo

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: olotocolo » 10 lip 2007, 19:17

Ja już grałem w to demo wcześniej i w niektórych momentach zacinało się jak :cenzura: . Niestety :(
Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, 2 GB Ram, ATI HD 2600 512 MB, Windows Vista
Obrazek
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 11 lip 2007, 09:58

olotocolo pisze:Ja już grałem w to demo wcześniej i w niektórych momentach zacinało się jak :cenzura: . Niestety :(
a obniżyłeś rozdzielczość i detale? To wiele da. Jeśli np. włączysz efekt wody, to wiadomo że przy wodospadzie komputer się zatnie. Jak wyłączysz efekt wody, będzie działało szybciej. Ale pamiętaj że nie wszędzie są ogromne przestrzenie. Gram w pełną wersję, i narazie tylko raz widziałem wodospad, w Peru.
<<

pchenski

Post autor: pchenski » 11 lip 2007, 10:25

Jeżeli TR się Tobie zacina to nie masz co marzyć o Two Worlds.
<<

Dawid KARMEL

Post autor: Dawid KARMEL » 11 lip 2007, 11:44

Jeżeli TR się Tobie zacina to nie masz co marzyć o Two Worlds.
Masz rację pchenski, Two Worlds wymaga więcej ramu i <font color=red><b>w ogóle</b></font> trzeba mieć lebszy komputer, niżdo uruchomienia TRA!
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 11:45 przez Dawid KARMEL, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 7 sie 2007, 20:51

A jeśli ktoś jeszcze się waha z zakupem gry Two Worlds warto będzie przetestować demo, które już niedługo będzie można zassać:
Two Worlds to jedna z ciekawszych polskich gier ostatnich lat, stworzona została przez polskie studio Reality Pump. Dziś poznaliśmy konkretną datę premiery dema tejże produkcji. Firma ZUXXEZ ogłosiła iż Two Worlds w wersji demonstracyjnej trafi do sieci już 21 sierpnia.

Poznaliśmy także szczegóły ograniczoności tegoż dema. Gra pozwoli nam na poznanie północnej części Alantoor, gdzie wykonać będziemy mogli przeróżne zadania. Nie będzie żadnych ograniczeń czasowych, gra po prostu wyłączy się gdy wykonamy określone zadanie z głównego wątku fabularnego.

Demo dostępne będzie również do pobrania z naszego serwisu ( gry.wp.pl ) , jednak osoby ze słabszymi łączami będą musiały poświęcić trochę czasu na zassanie produkcji. Wersja demonstracyjna zajmuje aż 1,3 GB. Czekamy więc do 21 sierpnia.
Ostatnio zmieniony 7 sie 2007, 20:52 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''