[problem] Splinter Cell - spolszczenie
Dlaczego tak się dzieje?
@EDIT
Ok, już wszystko chodzi, po prostu popełniłem mały, głupi błąd ;]
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
No wiem że tylko napisy są przetłumaczone, ale powiedz mi, czemu nawet menu główne nie mam przetłumaczonego?MATchlesS pisze:A włączyłeś w grze napisy - ponoć "tylko" one są prztłumaczone...
Ja Ci tego nie powiem, bo pytanie do twórcy spolszczenia... ale ludzie!!! Po co Ci przetłumaczone menu w Splintel Cell - żeby wczytać wcześniejszego save'a albo zmienić rozdzielczość i sterowanie (chyba to tylko można zmienić w Splintel Cell)... ważne, że napisy są podczas gry - to jest najistotniejsze. Jako taką wiedzę angielskiego trzeba posiadać, bo chyba nie powiesz, że w angielskim menu nie umiesz, np: zmienić rozdzielczości...Lorenco pisze:powiedz mi, czemu nawet menu główne nie mam przetłumaczonego?
Nie chodzi mi już o menu, nie rób ze mnie idiotyMATchlesS pisze:Ja Ci tego nie powiem, bo pytanie do twórcy spolszczenia... ale ludzie!!! Po co Ci przetłumaczone menu w Splintel Cell - żeby wczytać wcześniejszego save'a albo zmienić rozdzielczość i sterowanie (chyba to tylko można zmienić w Splintel Cell)... ważne, że napisy są podczas gry - to jest najistotniejsze. Jako taką wiedzę angielskiego trzeba posiadać, bo chyba nie powiesz, że w angielskim menu nie umiesz, np: zmienić rozdzielczości...Lorenco pisze:powiedz mi, czemu nawet menu główne nie mam przetłumaczonego?
No tak, dzięki za pomoc...awsed pisze:była w cd-action za 15 zł, pożycz od kumpla
Sorki, że bawię się w górnika, ale dopiero teraz przetestowałem owe spolszczenie.tolo16 pisze:Tutaj masz link do spolszczenia: http://rapidshare.com/fil...tch_1.01_pl.exe Powinno wszystko chodzić jak należy