[Problem] Z Misja w GTA 3

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 16 sie 2007, 11:20

[Problem] Z Misja w GTA 3

Nie moge przejsc misji w trzecim miescie z Catalina.Ide wreczyc okup i okazjuje sie ze Catalina mnie zdradzila wiec uciekam z willi i gonie helikopter ktory laduje na dachu budynku a wszedzie jest ogrodzenie i nie moge przejsc na dach budynku.probowalem postawic ciezarowke przy ogrodzeniu,wejsc na dach auta i przeskoczyc ogrodzenie.Ale nad ogrodzeniem jaet niewidzialna "sciana" :kwasny:.Wiec postanowilem isc po ptaka nielota(DODO) ale on nie może sie wzbic do gory i nie moge przejsc misji :mur:.Prosze o pomoc.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 16 sie 2007, 11:22

Re: [Problem] Z Misja w GTA 3

Z tego co ja pamiętam musisz zabrać z garażu samochód mafii - wtedy jak nim będziesz jechał, to brama się otworzy...
Za bardzo nie zrozumiałem Twego problemu, więc nie wiem czy już wyjechałeś z wilii czy też dogoniłeś helikopter. Jeśli chodzi Tobie, jak dostać się na lądowisko helikoptera, to z tego co pamiętam są tam schody.
Tak samo piszę w poradniku (ostatnia misja):

Kod: Zaznacz cały

http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,27,4870;grand_theft_auto_3;core.html
Ostatnio zmieniony 16 sie 2007, 11:40 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 16 sie 2007, 11:46

Re: [Problem] Z Misja w GTA 3

Faktycznie. I przy okazji szukania schodow dookola rezydencji znalazlem wiazd na ten teren.Jestem jednak slepy :wstyd: