[Opinia] Constantine
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Hahahaahah dobre to było, ja tez nie mam zdania bo nie grałem i nie widziałem więc nie głosujebartekmp pisze:Nie znam tej gry, więc zagłosowałem na "Nie mam zdania", ale to trochę dziwne, bo jeśli ktoś nie ma zdania to niech nie głosuje...
To inne tytuły, które od kilkunastu dni można kupić za 20zł.:Aq pisze:powiedz mi co jest teraz w "eXtra Klasyka" to może sam coś zakupie albo zrób posta z gierkami z "eXtra Klasyka" może ludziska się wypowiedzą.
DziękiTo inne tytuły, które od kilkunastu dni można kupić za 20zł.:
FlatOut 2, Juiced, MotoGP 3, Painkiller Czarna Edycja oraz dodatki - SWAT 4: Syndykat i Empire Earth II: Władza Absolutna.
Takie uproszczenia są w większości gier przed roku 2006, więc jako tako można się do tego przyzwyczaić, chyba że jest się wymagającym graczem. Poza tym ja oprawę graficzną i interakcje z otoczeniem zostawiam na drugim miejscu. Co z tego, że gra ma wspaniałą grafikę, jak w ogóle nie wciąga.maciek120 pisze:Wedlug mnie to dobra gra tylko dziwne ze jak sie strzeli z gwozdza w zarowke to gwozdz sie wbija a za chwilke wypada nie uszkadzajac lampy