[Opinia] L.A. Street Racing

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 18 sie 2007, 21:29

[Opinia] L.A. Street Racing

Ludzie co sadzicie o tej grze wydaje mi sie ze jest ona godna uwagi.Fajnie ze nie jest tak jak w underground 1 ze wszystkie wyscigi sie w menu wybieralo tylko czeka sie przed sklepem lub motelem i ktos podjerzdza i daje nam propoycje wziecia wyscigu i udostepnienia nowych czesci do auta.Ja uwaza ze jest to dobra gra i ciekawy pomysl na jej rozwiniecie :).Teraz chcialbym poznac Wasze opinie. Aha i mam pytanie jak ktos zna Angielski to niech napisze co to znaczy:Head movement,velocity,dampening. Dzieki.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 21:30 przez maciek120, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

sebbolo

Post autor: sebbolo » 19 sie 2007, 09:29

Re: [Opinia] L.A. Street Racing

hmm a jak sie prezentuje grafika w tej grze?
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 19 sie 2007, 09:50

maciek120 pisze:co to znaczy:Head movement,velocity,dampening.
Head - głowa
Movement - ruch
Velocity - szybkość; prędkość
Dampening - wilgotnienie
maciek120 pisze:jak ktos zna Angielski
Ja zaawansowanie nie znam, ale są słowniki...
sebbolo pisze:hmm a jak sie prezentuje grafika w tej grze?
Jest w miarę niezła - nie jest to Carbon, ale jest, np: HDR.

Jeśli chodzi o L.A. Street Racing - widziałem i grałem niedawno u kolegi i mam mieszane uczucia. Z jednej strony, można stawić się w wyścigu części (wygrany wszystko zgarnia), model jazdy jest nawet bardzo dobry - bardziej realistyczny niż w Need for Speed'ach, a takze model zniszczeń jest udany. Z drugiej strony bardzo, ale to bardzo nie podobały mi się odgłosy silników.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

maciek120

Post autor: maciek120 » 19 sie 2007, 11:47

Dzieki za przetlumaczenie MatchlesS.Wlasnie takim minusem gry sa te odglosy silnikow ale poza tym jest wszystko ok.przynajmniej jest widok z oczu kierowcy anie tak jak brakowalo tego w need for speedach.