[Pomoc] Sony Ericsson k800i
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
• Strona 1 z 1
Witam.Wlasnie skradam sie aby kupic niniejszy telefon.Tylko mam pewien dylemat.Do rzeczy chodzi o to czy mam kupic SE k750i juz w tej chwili bo mam na niego pieniadze.Czy poczekac miesiac i dolozyc sobie 200zl i kupic k800i :?:Wiecie bo juz sam nie wiem w tej chwili nie mam zadnego bo sprzedalem k510i na allegro za 230zl.Wiadomo kupie gorszy(k750i) nawet teraz ale moge poczeac i na poczatku pazdziernika miec o wiele lepszy(k800i) PROSZE DORADZCIE!!!
Re: [Pomoc] Sony Ericsson k800i
Chyba sam sobie odpowiedziałeś...maciek120 pisze:Wiadomo kupie gorszy(k750i) nawet teraz ale moge poczeac i na poczatku pazdziernika miec o wiele lepszy(k800i)
Semper in altum
maciek120, polecam ci k800i. Sam narazie mam k300 i w październiku (kończy mi się umowa) kupuje k800i. Radze ci uzbierać te 200 zł, i kupić lepszy telefon. Ja ze k300i się spieszyłem, i tydzień po kupnie można było kupić 2 razy lepszy telefon w takiej samej cenie :-(
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 13:09 przez Dawid KARMEL, łącznie zmieniany 1 raz.
No chyba mnie przekonales.Kupie jednak te k800i jutro ide do pracy i w tydzien powinienem uzbierac te 200zl tylko pieniadze beda na poczatku pazdziernika.Ostatnio widzialem na allegro za 640zl uzywany w pelni sprawny i z calym wyposazeniem.Ale wiadomo im pozniej tym...TANIEJ .
K800i super funkcjonalny telefon z jedną wadą... Ma Joy'a... Aparat 3,2 px robi ładne zdjęcia mp3 ma dobry dźwięk i w oóle... Chcoiaż ja bym wolał jakąś Nokie wziąść
Zapraszam do mojej galerii
Zioomuś niby czemu joy jest wadą Mialem juz k510i i jakos nic sie z tym joyem nie dzialo.
Niestety SE ma obiegową opinię (i niestety słuszną), że dość szybko i często joye w tych telefonach zaczynają "szwankować", dlatego zioomus o tym wspomniał
Joy'e w SE słyną z tego że bardzo lubią się psuć Poza tym trochę niewygodnie się je obsługuje (przynajmniej w porównaniu do tych z Nokii)maciek120 pisze:Zioomuś niby czemu joy jest wadą
Zioomuś mialem nokie i sie zawiodlem po pierwsze aparat przy zblizeniu sie wylaczal po drugie slot kart nie chcial czasem wiediec ze karta jest wlozona a po trzecie sony ericsson jak kazdy wie ma lepszy processor.Na noki gra V-Rally 3D tak sie ciela ze sie grac nie dalo,Gravity Defield podobnie.A jak kupilem Soniaka to wgralem obie gry i wszystko chodzilo plynnie.Takze pod wzgledem mechanicznym sony ericsson wychodzi zwyciesko.Mam juz zaufanie do tej firmy i prawdopodobnie przy niej zostane.A wracajac do nokii zamiast k800i jaka nokie bys proponowal
Odradzam NOKIE !
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 19:28 przez misiek24, łącznie zmieniany 1 raz.
A i mam jeszcze pytanie.Czy lampa blyskowa w k800i tylko blyska czy jest taka funkcja jak w k750i jak latarka ze on sie swieci
latarka działa jak latarka tak jak w K750i.... A co do joy'a kumpel wymieniał nie dawno po 4 miesiącach użytkwania więc wiesz.... Zależy jaki egzemplarz.
Zapraszam do mojej galerii