Render zrobiony tak specjalnie, ramka tez ( tzw kinowa )Iwan pisze:Render troche za słabo widoczny. Czcionka OK, Po bokach nie ma ramki...
[Galeria] Slideroh
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Re: [Galeria] Slideroh
Jak zwykle pracki super, ostatnia też nie będę źle krytykował bo i tak lepiej nie umiem 10/10 all
Dzięki
A teraz daje kolejną prace któea wygląda o tak :
A tutorial na nią zostanie również zamieszczony na forum
A teraz daje kolejną prace któea wygląda o tak :
A tutorial na nią zostanie również zamieszczony na forum
Bardzo fajna praca. Kolory są w porządku, szkoda tylko, że napis jest trochę mały, ale za to czytelny - spróbuj go może tylko pogrubić, a będzie bez zarzutu - narazie 9/10. Poza tym czarna, grubsza ramka bardzo dobrze pasuje.A teraz daje kolejną prace któea wygląda o tak :
Ostatnio zmieniony 19 sie 2007, 13:33 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
10/10 - pracka jak zwykle fajna
Mhm OK
Tylko jedna sprawa , nad napisem sie siedzi dosyc dlugo , a ta praca jest robiona od razu na tutorial czyli nie wiedzialem nawet jak wyjdzie
Ale prosze troszke pogrubione
Tylko jedna sprawa , nad napisem sie siedzi dosyc dlugo , a ta praca jest robiona od razu na tutorial czyli nie wiedzialem nawet jak wyjdzie
Ale prosze troszke pogrubione
Mnie również się podoba, napis trochę za mały, ramka mi się nie podoba. 9/10
Jak kiedyś wspomniałem napis nie jest potrzebny i nie jest najwazniejszy , to tylko drobny dodatek ( podpis ) Ramki robie rozne raz kinowe , raz takie raz owakie akurat w tej sygnie pasuje taka o to właśnie
Thx za ocenki
Pisz wiekszymi literami bo nie widze.
Thx za ocenki
Pisz wiekszymi literami bo nie widze.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 21:56 przez Slideroh, łącznie zmieniany 1 raz.
Pracka fajna, tutek na wykonanie też, na pewno się przyda
No ok, to teraz nowość :
Zacząłem z tego :
Render :
Zacząłem z tego :
Render :
Ostatnio zmieniony 21 sie 2007, 09:12 przez Slideroh, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo fajna pracka - kolory elegancko dobrane, ramka także pasuje.Slideroh pisze:No ok, to teraz nowość :
Nie wiem może ja jestem dziwny (każdemu inaczej się podoba), ale wydaję mi się, że napis powinien być większy, bardzie wyraźny. Dla mnie napis na pracy jest bardzo ważny i dlatego powinien być widoczny - powinien sam się "rzucać w oczy"... ale reszta jest w porządku.
Ostatnio zmieniony 21 sie 2007, 11:55 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zwykle
"2 pokłony allaha dla ciebie"
GrafikuMATchlesS pisze:elegancko
"2 pokłony allaha dla ciebie"
No majstersztyk Świetne tło, dobrze wtopiony render, czcionka też git. Tylko no ciutke za mała 10/10
Dobra leci new :
Pierwsza jest bardzo ładna - kolory świetnie dobrane (jak obraz najlepszego malarza), a przyciemnienie boków pasuje do całości. Czarno - biała praca jest tez fajna, ale napis jest już bardziej niewidoczny - prace bardzo ładne.Dobra leci new :
Ostatnio zmieniony 23 sie 2007, 11:38 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
Praca v1 bardzo dobrze wykonana. Jak zwykle bardzo dobre tło a i render dobrze wtopiony, kolorystyka świetnie dobrana Druga mi sie już tak bardzo nie podoba Słabo widoczny napis i w ogóle... nie lubię prac czarno - białych
I coś nowego :
Praca pod względem technicznym oczywiście bez zarzutu - 10/10, ale można się trochę przyczepić do mało wyraźniego napisu - zmień jego kolor, aby był bardziej widoczny.