[PROBLEM] LOKI
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Niewiem jak rozłościć fenrira ( wielki wilk ) bo ani go zabić ani nic jak jest poradnik to bym prosił dzięki
Re: [PROBLEM] LOKI
Z tego co wiem to poradnika nie ma ani na wp.pl ani na gry-online.
wejdż na torrenty.org tam jest poradnik ale stronka płatna 5 zeta
mam ten sam problem z tym wilkiem nie wiem jak go rozłościć
natomiast <font color=red><b>nie ma</b></font> poradnika na torrenty.org
jak ktoś wie jak to zrobic to niech napisze.....thx
natomiast <font color=red><b>nie ma</b></font> poradnika na torrenty.org
jak ktoś wie jak to zrobic to niech napisze.....thx
Ja wiem bo całą kampanie nordem przeszłem. Zainwestujcie w moc szarża byka i atakujcie fenrira, najpierw sprowadzcie go koło pułapki. Gdy bedzie zły obok jego paska zdrowia pojawi się taka sama ikonka jak u Norda okrzyk złości czy jakoś tak, wtedy uciekajcie w strone pułapki a on w nia wpadnie.
P.S zapraszam do gry ze mna i z moim przyjacielem, bo da się kampanie online przechodzić do 6 osób max.
Minimalny lvl wymagany to 20 bo na multi potworki sa 3 razy silniejsze a i różnica lvl nie może byc wieksza niż 10. Ja mam egipcjanina na 26 lvl, bo nord mi sie już znudził, za wolna postać i za łatwa Chetnych zapraszam na PW
P.S zapraszam do gry ze mna i z moim przyjacielem, bo da się kampanie online przechodzić do 6 osób max.
Minimalny lvl wymagany to 20 bo na multi potworki sa 3 razy silniejsze a i różnica lvl nie może byc wieksza niż 10. Ja mam egipcjanina na 26 lvl, bo nord mi sie już znudził, za wolna postać i za łatwa Chetnych zapraszam na PW
Ostatnio zmieniony 22 sie 2007, 17:42 przez welll1, łącznie zmieniany 1 raz.