[wasze opinie] na temat gry Loki

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

daras77721

Awatar użytkownika

Topic author

Wysoko zaawansowany

Post autor: daras77721 » 23 sie 2007, 13:33

[wasze opinie] na temat gry Loki

Chciałbym poznać waszą opinię na temat tej gry bo w niedługim czasie mam zamiar ją kupić i nie wiem czy mi się opłaca gra kosztuje 69,90.

Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB

''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 23 sie 2007, 16:45

Re: [wasze opinie] na temat gry Loki

Jest to chyba największa i najdłuższa (250 godzin grania :przestraszony: ) gra obecnie na rynku. Obecnie nie lubię tego gatunku gier, ale czytałem kilka recenzji. Ponoć gra jest bardzo wciągająca i dopracowana. Oprawa graficzna jest niestety nie najlepsza - to chyba najwieksza wada gry, ale jak się przyzwyczaisz, to najprawdopodobniej nie będziesz mógł się odkleić od myszki...
Szczegółowa recenzja jest w najnowszym numerze CD - Action (15zł.). Dostała bardzo dobrą ocenę (8+), ale chyba jest ona trochę na wyrost...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

welll1

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: welll1 » 23 sie 2007, 18:00

Kupuj, opłaca się, jak grałes w diablo i podobało ci się to to na bank ci się spodoba. Dokładnie tak powinno wygladac diablo 3. Niestety gra jest pamięciożerna i troszkę zbugowana jak na razie, ale da się to wytrzymać. Mi się podoba, nordycką kampanie ukończyłem ale ta postac mi się znudziła i mam już egipską na 28 lvl. Jak kupisz nabijesz szybko level i zagramy razem kampanie na multi jest trzy razy trudniejsza i duzo przyjemniejsza :)

W oczekiwaniu na powrót wielkiego Diablo (bo z tego co wiem to juz nawet fabuła jest do Diablo III wymyślona i prace trwają) ta gra jest idealna bo dawno nie było tak dobrej gry w stylu siecz wszystko co popadnie :P

Ja ogromnie ta gre polecam, bo jak na razie do kampani mam tylko jedną osobe a im wiecej osób tym raźniej i ciekawiej. Serwer TS mamy, wieczoromi i nocami duzo czasu tez mamy więc zapraszam wszystkich zainteresowanych gra ze mna i moim ziomkiem na PW!!
<<

daras77721

Awatar użytkownika

Topic author

Wysoko zaawansowany

Post autor: daras77721 » 23 sie 2007, 20:55

Między innymi właśnie dlatego chcę kupić ta grę bo jest długa co jest rzadkością w dzisiejszych czasach :/

Wczoraj kupiłem clicka w którym jest recenzja tej gry. Gra otrzymała ocenę 4 w skali do 5. I tak jak mówiłeś Matchless minusy to m.in. słaba grafika i interfejs. Lecz i tak kupię bo to jeden z ciekawszych hack'n'slaszów w tym roku.

Korzystaj z funkcji "Edytuj"! MTS
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 21:43 przez daras77721, łącznie zmieniany 2 razy.
Intel Celeron D 3,07 Ghz (podkręcony) , 768 RAM DDR 400 MHz, GeForce A6600TD 128MB, ASROCK P4i65G, Samsung 80 GB

''Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma''