nie działa spolszczenie do commandos strike force na vortalu
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Witam piszę ponieważ nie działa link do http://www.portal24h.pl/pliki/showdown/696/-commandos strike force po przekierowaniu proszę o jego ponowne załadowanie
Re: nie działa spolszczenie do commandos strike force na vortalu
Link działa poprawnie , przedchwila próbowałem sciagnac i sie sciaga plik !
U mnie też wszystko jest ok... Napisz co się dzieje gdy chcesz pobrać plik...
Teraz link działa, ale potwierdzam, jak on napisał ten temat to link nie działał. Robiło się tak jak napisał, że przekierowywało na stronę poprzednią.
spolszczenie do commandos stike force
[color=blue][/color]strona portalu 24 ze spolszczeniem do commandosa strike force nie działa przenosi mnie do strony www.filefront.com gdzie nie ma w ogóle spolczen co mam zrobic pomocy!!!!!!!!!!1 :?: :( :zalamany: :zalamany: :zalamany: :zalamany:
Dodano: Sob 03 Lis, 2007 18:10
czy może mi ktos pom<font color=red><b>ó</b></font>c odnosnie spolszczenie do commandos strike force (pobrac go z portalu 24 bo mi to nie wychodzi dgy daje pobierz przezuca mnie na www.filefront.com)pomocy co robic lub gdzie mozna znale<font color=red><b>ź</b></font>ć spolszczenie
Dodano: Sob 03 Lis, 2007 18:10
czy może mi ktos pom<font color=red><b>ó</b></font>c odnosnie spolszczenie do commandos strike force (pobrac go z portalu 24 bo mi to nie wychodzi dgy daje pobierz przezuca mnie na www.filefront.com)pomocy co robic lub gdzie mozna znale<font color=red><b>ź</b></font>ć spolszczenie
Nowy link:
DivShare File - Strike_Force_PL.rar
DivShare File - Strike_Force_PL.rar
Ostatnio zmieniony 7 lis 2007, 13:29 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.