[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 1 in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 1
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
poszukuje gry SUPER FROG - .::Forum.Portal24h.pl::.

poszukuje gry SUPER FROG

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

sebastian.39

Post autor: sebastian.39 » 28 sie 2007, 15:44

poszukuje gry SUPER FROG

witam poszukuje pewnej gry kt<font color=red><b>ó</b></font>ra juzkiedys mialem to jest stara gra SUPER FROG ona byla jeszcze na amige kiedys ja uruchamialem sa pomoca emulatora WINUAE może ktos ja ma mogl by mi ja wyslac albo link z gory dzieki za pomoc

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 28 sie 2007, 15:51

Re: poszukuje gry SUPER FROG

Czyżby chodziło Ci o tę grę - podam kilka linków:

Kod: Zaznacz cały

http://www.idg.pl/ftp/mac_811/Super.Frog..Christmas.Chaos.1.6.8.html

http://www.staregry.pl/?c=_gv&i=764

http://opcg.net/index.php?id=gry/Sss/superfrog/superfrog
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, 15:53 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

sebastian.39

Post autor: sebastian.39 » 28 sie 2007, 16:26

no juz nie pamietam szczeze jak oa wyglada bo nie gralem w nia tylko uruchomilem ja u kuzyna dla niego ale on ja usunol i chce ja znowu wiec pomagam mu jej szukac

A CO DO TWOICH LINKOW TO może WIESZ CZY TE WERSJE BYLY może SA NA AMIGE??
<<

minas

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: minas » 28 sie 2007, 18:08

poszukujesz gry z drugiego linku - jestem tego pewien. Świetna gra przeszedłem całą jeszcze na amige... ah fajnie tak powspminać :)

Link trzeci także jest do tej gry co drugi
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, 18:12 przez minas, łącznie zmieniany 1 raz.