pan jUzek pisze:Taki kit to możesz wcisnąć swojej babci
Dokładając jakieś 100zł to kupimy o wiele wydajniejszego GF 8800GTS
Tylko czy emerytura babci zbytnio nie ucierpi na takim zakupie
Asusa kupimy za 470zł a leadteka jeszcze taniej, reszta na piwo
Tylko że w momencie premiery GF7600GT nie było GF serii 8
niby prawda ale to tylko 4 miesiące różnicy...
[ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 22:51 ]
grzecho pisze:korzychxp pisze:Widze czytasz ze zrozumieniem
a ja widze że sam nie czytasz!
zeby zmierzyć ilość fps wystarczy załączyć frapsa i grę, a benchmark to już operacja frapsa, wiec niemożliwe żeby nie zamulało.i mam dość twoich opini... co mnie to obchodzi że mi nie wierzysz... wiem chyba jak mi gra chodzi i na jakich detalach...
korzychxp pisze:pokaz tego STALKERa czy FEAR to posmiejemy sie
jak narazie tylko ty się śmiejesz... zal.pl
i ja nie bronię swojej karty tylko zwracam uwagę na to że wprowadzasz ludzi w błąd... nie obchodzi mnie czy gra wyciąga 40fps czy 20... ważne że da się pograć, nie tak jak colin dirt(max 15fps przy najniższych ustawieniach i wyłączonym HDR)
no oczywiscie, masz dość, a kto by nie miał? może sie popłaczesz zaraz, bo 6200 to świetna karta, tylko kupować...
to już ci mówiłem, idz swoje poglądy głoś na fora KOMPUTEROWE i nie tylko poglądy, może bana bys dostał? nie wiem, wiem tyle ze o stalkerze w full detalach mozesz pomarzyć i tylko tyle, ja ludzie w błąd nie wprowadzam, tylko ty, po prostu dałem hmm... 3 testy, pclab, egielda, na pclabie 6200 osiągneło srednio 26 fps, an egieldzie 27,9 (28), wiec taka jest prawda i nie trudno sie z tym nie zgodzic, ja na 9550 (małpa) 9600pro mogłem grać na 90% poziomach w far cry na full detalach e 1024x768, oj maksymalnie 45 fps było, a np przy poziomie Boat gdzi wszedzie jest woda i las, spadało do 20 wiec było niegrywalnie, a miałem karte 128bitową w odroznieniu od ciebie
a to ze nikt sie nie smieje? bo mało osób sie tu zna, a jak sie zna to sie nie wypowiadał w tym temacie, portal ogółem jest o spolszczeniach ale tematy o sprzęcie tez sie pojawiają, jak zobaczyłem takie coś to musiałem sie resnąć, choc pewnie wcale bym tu nie wszedł jakby nie moje spolszczenie do manhunta