Eh... niestety nie. Dodam tylko, że jest piosenka chyba starsza, bo słyszałem ją już parę lat temu. Przy okazji - ten "Savin' Me muszę przyznać, że też jest bardzo fajny.Piki pisze:Popularna - to może "Savin' Me"?
[Szukam] Jak nazywa się ta piosenka?
Rozmowy o każdej muzyce przy muzyce.
Re: [Szukam] Jak nazywa się ta piosenka?
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
MATchlesS, może sprobuj poszukac sobie tutaj
......mozna odsluchac fragmenty utworkow ...takze to może z tego albumu - jesli nie sprobuj w pozostalych albumach
-Curb
-The State
-Silver Side Up
-The Long Road
.....niestety nie ogladalem serialu takze nie mam pojecia o ktora nute chodzi
Kod: Zaznacz cały
http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/6945168/a/All+The+Right+Reasons.htm
-Curb
-The State
-Silver Side Up
-The Long Road
.....niestety nie ogladalem serialu takze nie mam pojecia o ktora nute chodzi
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
Eh... niestety - przesłuchałem wszystkie i lipa. Może jedna z tych piosenek, była tą którą szukam, ale te niezawsze miały refren, a to najbardziej kojarzę.
Cóż - dzięki za chęci - jak co, czekam na osobę, która ogladała wczoraj "Dowody Zbrodni" - to chyba jedyna szansa. Dzięki za poświęcony czas .
Cóż - dzięki za chęci - jak co, czekam na osobę, która ogladała wczoraj "Dowody Zbrodni" - to chyba jedyna szansa. Dzięki za poświęcony czas .
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, 17:04 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
A jesteś pewien co do wykonawcy?
Tak - kiedyś tę piosenkę w radiu słyszałem i potem podano wykonawcę.Piki pisze:A jesteś pewien co do wykonawcy?
Poza tym głos lidera zespołu jest dość charakterystyczny...
Witam szukam tytulu piosenki z najnowszej reklamy ery.Prosze o pomoc.
LINK:
LINK:
A nie jest to może kawałek "Breathe" Nickelbacka ?MATchlesS pisze:Trudne zadanie - zależy mi na pewnej bardzo popularnej piosence zespołu Nickelback (taka kanadyjska grupa, swego czasu bardzo popularna, ostatnio trochę przycichło). Maja oni kilka bardzo popularnych piosenek, np: How You Remind Me albo Far Away, ale niestety to nie żadna z nich. Jedyną wskazówką jaką mogę dać, to... wczoraj (28 sierpień) była ta piosenka pod koniec serialu "Dowody Zbrodni" w TVN wieczorem. Z góry wielkie THX.
Nie - to nie jest na pewno ten utwór.jack ryan pisze:A nie jest to może kawałek "Breathe" Nickelbacka ?
Szkoda, że nikt nie widział "Dowodów zbrodni" w TVN - to zapewne rozwiałoby wszelkie wątpliwości, bo zgadywać nie ma sensu...
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2007, 21:24 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuje piosenki z reklamy soku Tymbark. Piosenke śpiewa jakaś kobieta w reklamie jest pokazane zak dostarczają sok do sklepu a w nim jakaś laska zabiera buteleczke jakiemuś facetowi. Mam nadzieje że wiecie o jką reklamę chodzi i o jaką piosenkę
Śledziks, czy to ta piosenka?
Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Poszukuję tytułów kilku piosenek Z niektórych jest tylko kilka sekund ale może poznacie.
www.republika.pl/adamulator/muzyka/1.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/2.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/3.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/4.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/5.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/1.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/2.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/3.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/4.mp3
www.republika.pl/adamulator/muzyka/5.mp3
adamino,
Nr 2. to "Bloodhound Gang - Bad Touch"
Nr 3. to oczywiscie "MO-DO - Eins, zwei, Polizei"
Chodzi mi oczywiscie o oryginalne sciezki..... mixow musisz sam poszukac
Reszty nie kojarze .....
Nr 2. to "Bloodhound Gang - Bad Touch"
Nr 3. to oczywiscie "MO-DO - Eins, zwei, Polizei"
Chodzi mi oczywiscie o oryginalne sciezki..... mixow musisz sam poszukac
Reszty nie kojarze .....
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
Prosze bardzo pomozcie mi powiedziec jak nazywa sie ta piosenka?? Bardzo bym ja chcial uslyszec cala a nie moj wycinek z radia . TU JEST LINK: http://www.sendspace.com/file/rqnvpr
POMOCY,HILFE,HELP.!!!!
POMOCY,HILFE,HELP.!!!!
Ann Winsborn - Je Nai Pas Compris. Albo jakoś tak. W każdym razie Ann Winsborn. :o
DzIEKIIIII!!!!!! UWIELBIAM CIE!!!!
witam mam tutaj nagranie:
i jeszcze jedno piosenka techno słowa lecą jakoś tak:
http://rapidshare.com/files/55913973/REC001.WAV.html
prosze o pomoc!! thxfollow me and lets go ... fastinacion are no, no...
Szukam tytułu piosenki, która leci w reklamie MasterCard, gdzie dzieci z plecakami tańczą taniec robota.
Semper in altum
Tytuł: George Clinton & Parliament Funkadelic - We Want The FunkSzukam tytułu piosenki, która leci w reklamie MasterCard, gdzie dzieci z plecakami tańczą taniec robota.
A tu link do piosenki na wrzucie: George Clinton & Parliament Funkadelic - We Want The Funk
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
nieźle się naszukałem w mojej kolekcji żeby znaleźć to pierwszeChappy pisze:witam mam tutaj nagranie:
i jeszcze jedno piosenka techno słowa lecą jakoś tak:Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/55913973/REC001.WAV.html
prosze o pomoc!! thxfollow me and lets go ... fastinacion are no, no...
proszę : Sunrise Avenue - Fairytail Gone Bad
teledysk
drugiego nie znam albo nie rozpoznaję
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2007, 22:27 przez adamino, łącznie zmieniany 1 raz.