[pytanie] Jak zostać magiem wody w Gothicu2
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Już raz pszeszedłem gothica2 jako najemnik teraz chćę jako Mag wody tylko nie wiem jak mam nim zostać.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 23:27 przez szach, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [pytanie] Jak zostać magiem wody w Gothicu2
Cytat z innego Forum:
POWODZENIA1) musisz zostać przyjęty do kręgu wody
2) musisz dostać się do drugiej części wyspy i pokonać Kruka znanego z pierwszej części gry
3) musisz wykonać jak najwięcej zadań dla magów wody w tej drugiej części wyspy
No i uważnie zwiedzić każdy zakątek wyspy w poszukiwaniu magicznych tabliczek, które naprawdę się przydają
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 22:42 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
a przede wszytkim musisz mieć dodatek noc kruka
Czyli najlepiej jeśli masz najnowszy CD-Action...
Ale żeby zostać przyjętym do wodnego kręgu muszę dostarczyć wiadomość Hagenowi. A żeby to zrobić trzeba sięprzyjąć do Magów Ognia, Straży lub Najemników. A chyba jak przyjme się do kturejś z tych gildi to nie będe mógł zostać Magiem Wody. Jak ktoś zna sposub na dostanie się do Hagena omijając przyjęcie się do gildi proszę o pomoc. .Jeżeli się mylę to poprawcie mnie:)
Na szczęście Krąg Wody to tajne stowarzyszenie i nawet jeśli dołączysz do Magów Ognia, Straży lub Najemników to nadal możesz zostać Magiem Wody
Magiem Wody w Gothicu II NIE DA SIĘ ZOSTAĆ można być tylko magiem ognia, najemnikiem lub paladynem.
pawell : To już było mówione, tylko ze on ma dodatek Noc Kruka (tak mi się wydaje)
Kilka cytatów z różnych stronek:
Kod: Zaznacz cały
http://www.gothic.phx.pl/nk/print.php?what=infopage&id=21&PHPSESSID=599c8991add5c12b8219477c3834b665#1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pytanie: Jak zostać Magiem Wody?
Rozwinięcie problemu: Jestem już w Wodnym Kręgu, ale czy mogę dołączyć do Magów Wody?
I kto i kiedy może mnie do nich przyłączyć?
Odpowiedź: Niestety, w Nocy Kruka nie można nim zostać.
Nasza rola Strażnika Równowagi kończy się na Wodnym Kręgu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...w każdym razie magiem wody nie można zostać, można tylko wstąpić do kręgu wody, ale to nie wiąże się z zostaniem "magiem wody", bo do kręgu wody można wstąpić będą kimkolwiek (najemnikiem, paladynem, Magiem ognia).
Można również będąc którymś z powyższych, zostać piratem lub bandytą co będzie konieczne do przejścia gry.
Ale magiem wody nie zostaniesz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie idzie zostać magiem wody, zostaje tylko wodny krąg czyli stowarzyszenie pomocników mogów wody...
Też sie zawiodłem że ni można zostać Magiem wody.
Kod: Zaznacz cały
http://gry.gery.pl/pc/gothiciinockruka/recenzja.html
Niestety nie ma możliwości stać się Magiem Wody – jedyne co możemy zrobić to uczyć się ich zaklęć jako Mag Ognia...
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!