[Problem] SE Z300i - pasek na wyświetlaczu
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
• Strona 1 z 1
Witam! Mój problem dotyczy Sony Ericsson'a Z300i zakupionego w Sierpniu. Otóż gdy dziś pisałem SMS'a komórke chwytała lekka zawiecha (gdy naciskałem przyciski nic sie nie pojawiało) aż po kilku sekundach telefon się wyłączył. Po włączeniu zastałem poziomy pasek na wyświetlaczu (centralnie na środku) pasek jest czarny i bardzo cienki ale i tak przeszkadza w uzytkowaniu telefonu... Przed gwarancja chciał bym sie popytać jak go zlikwidować ręcznie. Wyjmowałem karte, baterie, czyściłem, ładowałem i nic. Prosze o pomoc
Re: [Problem] SE Z300i - pasek na wyświetlaczu
Ale ten pasek się świeci, czy nie? Bo jeśli nie to najprawdopodobniej uszkodzenie wyświetlacza...
Nie jest tylko czarny pasek na środku wyświetlacza, tak jakbym narysował go w Paint'cie i przerzucił na telefon.Iwan pisze:Ale ten pasek się świeci, czy nie?
Jak telefon jest wyłączony, nic nie widać a jak jest włączony i szybko otworze klapke żeby było granatowe tło to też nic nie widać... Resetowałem ustawienia, ale nic nie pomogło...
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
To zależy czy ten pasek jest od nowości telefonu czy też nie bo jeżeli od nowości to może te telefony mają taką wadę a jeśli zrobiło ci się to niedawno to daj go do serwisu.