Problem z Gothic 3
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
mam taki problemik mam misje "wypedz orkow z Montery" i w poradniku pisze zebym zaczoł walke poprzez zabicie Wodza orkow Verdeka ale wlasnie niewiem ajk go zabic bo jak go niby zabije to mu sie zycie odnawia i wstaje jak zrobic zeby go zabic definitywnie ??
Re: Problem z Gothic 3
Ja jak wykonywałem tą misję to rozpoczynałem od zabicia orków przy głównej bramie , potem poszedłem na farmę tą w pobliżu i powybijałem wszystkich . Jak zaczęli do mnie wszyscy podchodzić , to uciekłem do buntowników żeby mi pomogli (Otis czy jak mu tam) i wszystkich wybiłem . Troszkę to trwało : ]
Gigabyte GA-M720-US3,AMD Athlon II 245 2.9 3.534 1.4V,4GB Kingmax 800 811,WD Caviar 3200AAKS,Samsung F1 750GB,PALIT GF9600GT 512MB,X360 Arcade Falcon, PSP2004 5.00 m33-6.
albo inaczej. Jak go pobijesz u upadnie i bedzie leżał wciskasz prawy klawisz myszy i lewy. Wtedy twoj chopek dobije goscia i zaczną cie orki atakowac. TY teraz go pobijasz, ale nie zabijasz. Aby zabic go musisz zrobić to co napisałem wcześniej
Intel Core duo E6550 (małpa) 2.33GHz | DDR2 Dual Channel 2 x 2 GB Geil Black Dragon | Asus 8800 GTS 320 MB | Creative Sound Blaster Audigy | Twardziel 520 GB | Asus P5LD2-SE
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
The gods made Heavy Metal and they saw that it was good
żeby go zabic nawal go a potem przytrzymaj przy nim PPM i trzymając ten przycisk nacisnij lewy
matimdc, nie jestem pewien nie grałem w G3 ale w G1 i G2 tez tak było i tam chyba jest możliwość dobicia gnoja więc jak już leży to do niego podchodzisz i PPM i chyba strzałka w góre
dzieki Pomoglo