Re: Problem - za mało bitów
i skoro nie da się 64 bit to po co są procesory 64 bitowe
Przepraszam jeżeli tym razem tez bzdury wypisałem, ale proszę o odpowiedź
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
stachu pisze:Tak wgrać Windowsa Viste z głębią kolorów 64
stachu, co ty (cenzura)?stachu pisze:Tak wgrać Windowsa Viste z głębią kolorów 64
procki 64bitowe ? poczytaj oni cos piszą tuszpon pisze:Czyli podsumowując nie ustawi się w żaden sposób głębi kolorów na 64 bit, a pan jUzek napisał, że mogę mieć 48 bit. Czy to prawda ? jak tak to jak ustawić ??
i skoro nie da się 64 bit to po co są procesory 64 bitowe
Przepraszam jeżeli tym razem tez bzdury wypisałem, ale proszę o odpowiedź
Ja pier***ę! Ile razy trzeba ci tłumaczyć, że 64bitowa paleta kolorów nie istnieje? Poza tym, nawet jakby istniała, to i tak byś nie widział różnicy, bo ludzkie oko takiej różnicy nie zauważy.szpon pisze:Nigdy nie miałem głębi kolorów 64 i chciałbym chociaż raz zobaczyć jak to jest
stachu mnie dobija, najpierw pisał, że jak wgram viste x64 to będę miał 64 bity kolory, potem pisał że nie da się 64 mieć. A teraz znowu napisał, że da się jak wgram viste x64
Jak przeczytałem o tych prockach, to chyba warto bo większość programów jest na 64 bity a w ogóle w przyszłości będą pewnie same programy i gry tylko na 64 bity. Więc chcę się dowiedzieć jak zmienić tą głębie kolorów na 64 bit, przez stachu trochę mi się pokiełbasiło
Sorry, ale pisałem posta 2 godziny i nie widziałem kilku postów.bartekmp, po pierwsze nie spinaj sie ! po drugie nikt nie jest geniuszem żeby wszystko wiedzieć ! a po trzecie to szpon został już poinformowany i fakcie iż 64 bitowej głębi kolorów nie ujrzy !