[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 9
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 9
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 9 in Entity, line: 9
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: t line 1 and font in Entity, line: 9
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 9
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
MOH AIRBORNE BIG PROBLEM - .::Forum.Portal24h.pl::.

MOH AIRBORNE BIG PROBLEM

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

koza25

Post autor: koza25 » 24 wrz 2007, 19:32

MOH AIRBORNE BIG PROBLEM

Mam kompa :
- Intel(R) Pentium(R) 2x2.80 Ghz
- Radeon X1600 Pro 256 mb
- 1024 ram ( 2x 512 firma elixir )
- płyta główna GA-965P-S3

i gra mi się strasznie tnie mam wszsyko ustawione na niskie i dalej się tnie nieiwem co jest tak się napaliłem na tą grę może jest jakiś patch optymalizujący detale gry wiem że takie coś do gothic 3 było chba że coś jeszcze można zrobić żeby lepiej chodziło proszę o pomoc z góry dzięki

- brałem ju<font color=red><b>ż</b></font> gre na jede rdzeń ale i tak się zacinała

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 24 wrz 2007, 20:31

Re: MOH AIRBORNE BIG PROBLEM

Przeczytaj TEN temat - szczególnie pierwszy post na pierwszej stronie oraz pierwszy na drugiej, aby wiedzieć które detale warto wyłączyć i jak zmienić rozmiar pamięci wirtualnej.
Poza tym przeczytaj pierwszy (optymalizacja systemu - wyłączanie procesów) i ostatni (programik Ram Cleaner) post w TYM temacie.
Zainstaluj także odpowiednie sterowniki, które znajdziesz na TEJ stronie - wybierz swój system, Radeon i model swojej karty.
Aby Twój temat nie trafił do ŚMIETNIKA poczytaj TEN temat.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 21:16 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''