Medal of Honor - Airborne - problem z uruchomieniem

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

Miki

Post autor: Miki » 29 wrz 2007, 18:31

Medal of Honor - Airborne - problem z uruchomieniem

Mam dziwny problem z ww grą, mianowicie gra raz się instaluje a raz nie (pod koniec instalacji wyskakuje błąd) a gdy już się zainstaluje po kilku próbach gdy ją włączam (pokazuje się logo ea) wyskakuje błąd że brak jakiegoś pliku, na windows xp tak nie było teraz używam windows server 2003 standard edition + sp2, większość plików ma rozszerzenie xxx nie licząc exe ,dll i plików int

precyzuj tematy, następnym razem możesz dostać ostrzeżenie. Jeśłi nie wiesz, co to znaczy "precyzyjny temat" to poszukaj na forum lub odejdź :) >>m_p
Ostatnio zmieniony 1 paź 2007, 09:09 przez Miki, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 29 wrz 2007, 19:37

Re: Medal of Honor - Airborne - problem z uruchomieniem

1. Zobacz czy na innym komputerze też występuje ten problem.
Miki pisze:wyskakuje błąd że brak jakiegoś pliku
2. Zrób sceena tego błędu, albo go przepisz.
3. Zrób obraz płyty programem ALCOHOL 120%. Potem spróbuj zainstalować grę z obrazu płyty - taka metoda mi dwa razy pomogła.
Dużo informacji znajdziesz w TYM temacie...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

seq23

Średnio zaawansowany

Post autor: seq23 » 29 wrz 2007, 19:59

Re: Medal of Honor - Airborne - dziwny problem

Miki pisze:Mam dziwny problem z ww grą, mianowicie gra raz się instaluje a raz nie (pod koniec instalacji wyskakuje błąd) a gdy już się zainstaluje po kilku próbach gdy ją włączam (pokazuje się logo ea) wyskakuje błąd że brak jakiegoś pliku, na windows xp tak nie było teraz używam windows server 2003 standard edition + sp2, większość plików ma rozszerzenie xxx nie licząc exe ,dll i plików int
Jedyne co musisz zrobić to włączyć Firewalla Windowsowskiego
Gra się wtedy zainstaluje bezproblemowo
<<

Miki

Post autor: Miki » 30 wrz 2007, 12:14

Re: Medal of Honor - Airborne - problem z uruchomieniem

Obraz mam dawno zrobiony firewall też włączony, problem ten występuje losowo a komunikat błędu występuje zaraz przed wczytaniem pliku a dotyczy braku jakiegoś pliku ale nie pisze jakiego, sądzę że to wina windowsa