Medal of Honor Airborn PROBLEM Z SEJVAMI!!!!!????
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam ogromną proźbe ponieważ nie moge sobie zapisać w dowolnym momencie. dlatego siedze dalej w pierwszej misji. Biorąc Esc wyskakują mi 3 zakladki wiem w 3 jest restart misiion, load...., i save. no ale to nic nie daje jak biore savi i OK gdy mnie zabiją to od nowa misja a nie od tego momentu co "zapisalem" nawet jak wezme po "zapisie" load to też wczytuje od początku misji. Chłopaki POMOCY!!!! będe baaardzo wdzięczy za porade
Re: Medal of Honor Airborn PROBLEM Z SEJVAMI!!!!!????
W tej grze nie ma możliwości zapisu w dowolnym miejscu. Co jakiś czas rozstawiane są checkpointy, to wszystko Chowaj się za osłonami, to ważne w tej grze, korzystaj z granatów i nie ciś się nigdzie sam Poczekaj na kolegów.
a jak wyglądaja te checkpointy, już wiem o co chodzi ale jak one wyglądają
One nie wyglądają.
Każdy checkpoint jest po wykonaniu zadania (np: wysadzenie któregoś z dział w pierwsze misji). Przez 3/4 czasu misji będziesz zaczynał od skoku dopiero pod koniec ( i nie we wszystkich) misji od jakiegoś momentu.
Każdy checkpoint jest po wykonaniu zadania (np: wysadzenie któregoś z dział w pierwsze misji). Przez 3/4 czasu misji będziesz zaczynał od skoku dopiero pod koniec ( i nie we wszystkich) misji od jakiegoś momentu.
Elita Powraca!