Jade Empire - pytanie o fabułę

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

hermit

Awatar użytkownika

Topic author

Średnio zaawansowany

Post autor: hermit » 13 paź 2007, 20:22

Jade Empire - pytanie o fabułę

Witam forumowiczów ja znowu z zapytaniem. Chcę sobie kupic i sie waham: chodzi mi dokładnie o Gierke JADE EPMIRE czy w niej po 1 steruje się jednym kolesiem czy grupą ludzi (cos jak w baldur's gate) a po 2 jesli grupą "rozrabiaków" to reszta jest sterowana przez ai czy tez przeza mnie, po prostu czy są to prości najemnicy którzy za mna chodzą i robią co do nich należy czy trzeba między nimi przeskakiwac bo inaczej głąby giną i nie wiedza jak walczyc

Kiedy rozum śpi rodzą się demony...
<<

silvver

Post autor: silvver » 13 paź 2007, 20:41

Re: Jade Empire - pytanie o fabułę

jedną postacią, ale można mieć pomocnika sterowanego przez AI.

jak się mylę to mnie poprawcie, miałem dość dawno temu pożyczoną tą grę od kolegi - niestety mój sprzęt miał problemy i szybko zrezygnowałem :wstyd:
<<

boman

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: boman » 13 paź 2007, 22:13

W Jade Empire jest 9 pomocników, których zdobywasz wgłębiając się w fabułę. Jednakże przy tobie może znajdować się maksymalnie trzech ze wszystkich dziewięciu. Co do AI to nie jest ona najgorsza ale z lepszymi, czy z większą ilością przeciwników rady sobie nie dają. Ogólnie cały czas tłuczesz swoją postacią i od czasu do czasu pomagasz swoim kolegą kiedy znajdą się w tarapatach. Gra ma też bardzo wciągającą fabułę co czyni ją godną uwagi. Jeżeli lubisz erpegi w stylu bioware (jeżeli grałeś w Kotora to na pewno wiesz o co chodzi) możesz śmiało kupować.
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
<<

hermit

Awatar użytkownika

Topic author

Średnio zaawansowany

Post autor: hermit » 14 paź 2007, 15:57

dzięki o to mi chodziło temat do zamknięcia
Kiedy rozum śpi rodzą się demony...