[opinia] silent hill 4 pl
Na stronie jest spolszczenie do silen hill 4 ale podobno nie jest ono zbyt dobre. Co o nim myślicie może ma ktoś lub ktoś robi lepszej jakości spelszczenie do tej gry??
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
TUTAJ POBIERZESZ SPOLSZCZENIE:Spolszczenie to jest efektem wielotygodniowej pracy.
Mamy nadzieję, że spełni ono Twoje oczekiwania, jednak jesteśmy
tylko ludźmi dlatego też mogą wystąpić różnorakie błędy np. w stylistyce,
kontekście, ortografii itp. Jeśli zauważysz tego typu błędy bardzo proszę
skontaktuj się z nami na Silent Hill Page.
Autorzy:
Bartek "Nergal" - koordynator (GG: 5251580)
Jarek "YaReX" - tłumacz (GG: 1663493)
Marta "Silent Angel" - tłumaczka (GG: 8584709)
Tomek "Neo" - Poprawki (GG:6053816)
Zgadza się - jest o wiele lepsze.Horhend pisze:minas sprawdź to spolszczenie.
Sądząc po wadze (3,82 MB - instalka), to spolszczenie będzie lepsze niż
to co pobrałeś ze strony głównej (spolszczenie na stronie głównej waży tylko 190KB!)
Gra jest w 100% przetłumaczona i w dodatku bardzo dobrze. Oczywiście nie przeszedłem całej gry z tym spolszczeniem, ale po godzinnej grze nie zauważyłem żadnych błędów. Wszystkie teksty są przetłumaczone - notatki, ekwipunek, myśli, napisy w filmach oraz menu.Horhend pisze:jak przetestujesz to napisz komentarz co sądzisz o jakości tego!
Informacje o jakości przydarzą się w razie podmiany z tym na stronie głównej.
Jeśli chodzi Ci o spolszczenie do którego podawałem linki powyżej, a MATchlesS potwierdził,Capon pisze:Witam !
Czy można prosić o aktualnego linka do tego spolszczenia ?
będę bardzo wdzięczny za podanie,
cześć i z góry dzięki !
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/component/option,com_remository/Itemid,224/func,fileinfo/id,831/
mam dokładnie ten sam błąd...W tym spolszczeniu nie widac menu gry
Może jego należy pytać się o opinie i podejrzewane powody tego "zjawiska".MATchlesS pisze:Gra jest w 100% przetłumaczona i w dodatku bardzo dobrze. Oczywiście nie przeszedłem całej gry z tym spolszczeniem, ale po godzinnej grze nie zauważyłem żadnych błędów. Wszystkie teksty są przetłumaczone - notatki, ekwipunek, myśli, napisy w filmach oraz menu.
Spolszczenie jest wyjątkowo dobre - oprócz dokładnych znaków polskich (czytaj: "c" zamiast "ć") jest wzorowe, ale to tylko nieistotna drobnostka. Zdecydowanie można (trzeba :-]) podmienić na stronie głównej spolszczenie...
Możliwe, że nie odinstalowaliście poprzedniego spolszczenia i "nakładając" tłumaczonka coś świruje. Długo się z tym męczyłem, ale pamiętam, że jak na "czystą" grę zainstalowałem powyższe spolszczonko, to wszyściusieńko działało.Horhend pisze:Może jego należy pytać się o opinie i podejrzewane powody tego "zjawiska".