[Szukam] Spolszczenie TES IV: Oblivion Fighter's Stronghold
Jak wiadomo plugin wczoraj ujrzał światło dzienne. Oczywiście nie zależy mi na spolszczeniu od razu, bo wiadomo, że teraz spolszczenia nie ma, ale na razie chodzi mi o to czy wiecie może czy w ogóle będzie spolszczenie!? Może Cenega specjalnie zrobi dla fanów Obliviona...
Jak będziecie mieli jakieś informacje to piszcie - bardzo mi się przydało, bo wszystko (wcześniejsze pluginy, dodatki i podstawka) mam po polsku i fajny komplecik byłby.
Z góry bardzo dziękuję oraz czekam na Wasze opinie na temat pluginu w TYM temacie.
EDIT:
Znalezione na stronie Cenegi:
Jak będziecie mieli jakieś informacje to piszcie - bardzo mi się przydało, bo wszystko (wcześniejsze pluginy, dodatki i podstawka) mam po polsku i fajny komplecik byłby.
Z góry bardzo dziękuję oraz czekam na Wasze opinie na temat pluginu w TYM temacie.
EDIT:
Znalezione na stronie Cenegi:
To wszystko wyjaśnia - jak już będzie łatka, to dam link skąd będzie można ją pobrać.Z przyjemnością informujemy także, że trwają prace nad polonizacją opublikowanego niedawno dodatku do gry, pt. Fighter’s Stronghold wprowadzającego do zabawy nowe miejsce do zwiedzenia i zamieszkania! Szczegóły dotyczące łatki lokalizacyjnej opublikujemy wkrótce.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 18:47 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''