Problem z misją w Gta San Andreas
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
Re: Problem z misją w Gta San Andreas
Sprawdź w poradniku
http://rapidshare.com/files/50471806/Gt ... ndreas.Pdf
http://rapidshare.com/files/50471806/Gt ... ndreas.Pdf
Wiele porad znajdziesz także na TEJ stronie. Za bardzo dobre wyniki w lataniu dostaniesz nowe maszyny w hangarach, więc warto próbować zdobywać najlepsze medale...
Szczerze powiem, że w szkole lataniu nie ma trudnych rzeczy - ja całą przeszedłem w kilkanaście minut - kluczem do łatwego (ba - przyjemnego, samoloty to najfajniejszy sposób pokonywania drogi - i te skoki ze spadochronu) jest odpowiednie i nieskomplikowane zdefiniowanie klawiszy...
Szczerze powiem, że w szkole lataniu nie ma trudnych rzeczy - ja całą przeszedłem w kilkanaście minut - kluczem do łatwego (ba - przyjemnego, samoloty to najfajniejszy sposób pokonywania drogi - i te skoki ze spadochronu) jest odpowiednie i nieskomplikowane zdefiniowanie klawiszy...
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2007, 17:26 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
no to co ktoś mi pomoże
Hmmm.. dziwne że tego jeszcze nikt nie dał. Ale to chyba najlepszy sposób na przejście szkoły latania. Podaje linka gdzie jest zdana szkoła latania i gdzie są zrobione wszystkie misje główne w GTA. Jest to save, więc musisz go wkleić do folderu w Moich Dokumentach : GTA San Andreas User Files.
Innego sposobu nie ma. No chyba że jakiś forumowicz się wysili i prześle Ci swojego save gdzie nawet są misje poboczne poprzechodzone.
Kod: Zaznacz cały
http://gtasite.pl/464,download.html
Zalezy z ktora misja masz problem bo jak z ta co trzeba leciec helikopterem i walic w samochody ktore jada po okregu to strzelaj w nie z pistoletu maszynowego wcisnij chyba G i samo sie namiezy na ktorys z nich i stzrelaj
Z tą co trzeba zrobić koło na lotniskiem
a<font color=red><b>h</b></font>a to to jest łatwe wiec w czym problem?? może nie mozesz szybko operowac klawiszami sterowania samolotu?? Ustaw klawisze tak zeby bylo ci wygodnie i sprobuj.
witam mam pytanie.Jak zdobywać dzielnice w GTA SA??
Intel Core 2 Quad 2.40 GHz l NVIDIA GeForce 8600GT (256Mb) l 4GB RAM l Samsung HD321KJ 320GB l
Krótko - musisz zabić trzech wrogich gangsterów (są charakterystycznie ubrani i najczęściej chodzą grupkami) na wrogim terytorium. Wojna gangów ma trzy fazy i jak łatwo się domyśleć są coraz trudniejsze.pieprzu13 pisze:witam mam pytanie.Jak zdobywać dzielnice w GTA SA??
Pamiętaj również o tym co jest w poniższym cytacie - nie zawsze można podbijać tereny:
Zdobywanie terenów i wojny gangów dostępne są po misji „Doberman” dla Sweeta, potem od przeniesienia do Angle Pine, aż do powrotu do Los Santos (a dokładniej odebrania Sweeta z więzienia) nie można zdobywać wrogich terenów
Ostatnio zmieniony 20 paź 2007, 20:26 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
mam problem.Nie mogę przejść szkoły latania.Czy jeśli wysłałbym komuś mojego save to przeszedłby mi te misje... Proszę
Intel Core 2 Quad 2.40 GHz l NVIDIA GeForce 8600GT (256Mb) l 4GB RAM l Samsung HD321KJ 320GB l
Wiesz co jest taka strona GTAsite.pl tam jest save po szkole latania sciagnij save tak bedzie najprosciej
A to dokładny adres - jest tam wiele zapisów gry:maciek120 pisze:Wiesz co jest taka strona GTAsite.pl tam jest save po szkole latania sciagnij save tak bedzie najprosciej
http://gtasite.pl/005007,downloadcat.html
Ostatnio zmieniony 25 paź 2007, 08:41 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież wyżej podałem linka do tego save'a. Czytajcie cały temat.maciek120 pisze:Wiesz co jest taka strona GTAsite.pl tam jest save po szkole latania sciagnij save tak bedzie najprosciej
niestety po dodaniu tego save gra nie dopala.Wyskakuje błąd jak próbuje załadować grę z tego save
Napisz jaki błąd się pojawia po załadowaniu.pieprzu13 pisze:niestety po dodaniu tego save gra nie dopala.Wyskakuje błąd jak próbuje załadować grę z tego save
Możliwe, że masz inną wersję gry. Zainstaluj więc patcha - znajdziesz go na tej stronie:
http://www.pobieralnia.pl/plik-757-grand-theft-auto-san-andreas-patch-1.01.html
SRX - nie zauważyłem - może dlatego, że się spieszyłem. Zapewniam, iż więcej razy mi się to nie przydarzy.Przecież wyżej podałem linka do tego save'a. Czytajcie cały temat.
mówi mi że wystąpił błąd z gta_sa.exe i mnie wywala. Co mam zrobić??
KUPIC orginalne GTA SA to z pewnoscia pomoze
Skoro patch nie pomaga, a masz zainstalowane spolszczenie z Portalu, spróbuj je odinstalować - możliwe, że przez nie save nie działa.mówi mi że wystąpił błąd z gta_sa.exe i mnie wywala. Co mam zrobić??
Ostatnio zmieniony 26 paź 2007, 13:33 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
To może byc spowodowane tym ze koles ktory zamiescil ten save gral na modach, ktorych Ty nie masz, lub na odwrot: grasz na modach a ten koles nie gral....
jesli masz wgranych pare modow to najlepiej przeinstaluj gre i zrob kopie zapasowe Twoich save'ow.
jesli masz wgranych pare modow to najlepiej przeinstaluj gre i zrob kopie zapasowe Twoich save'ow.