[Opinia] Alpine Ski Racing 2007
Powoli nadchodzi Zimowa pora... Wiec postanowilem zagrac w cos "zimowego".W rece wpadła mi gra Alpine Ski Racing 2007,mysle ze jest ona godna uwagi dzieki wspanialej fizyce jazdy(na nartach rzecz jasna),rewelacyjnej grafice i świetnej oprawie audio.W grze bierzemy udział w zimowych zawodach sportowych.W trakcie gry stajemy w konkury z takimi postaciami jak Hermann Maier czy Bode Miller. Otrzymujemy możliwość stworzenia własnej postaci i wystawienia jej do walki o puchar mistrzostw.
Cechy gry:
zaawansowany tryb kariery i modyfikacji postaci
zaawansowany tryb kariery jako Bode Miller lub Herman Maier, odtwórz własnoręcznie ich karierę
38 tras wyścigowych w 16 róż lokacjach
6 różnych konkurencji: Downhill, Super-G, Giant Slalom, Slalom, "Free Ride" and "Speed-Downhill"!
3 ligi sportowe: "Junior", "Amator" i "Zawodowiec"!
3 poziomy trudnosci
ponad 1300 komentarzy dziennikarzy sportowych relacjonujących wyścigi
tryb multiplayer.
Moja ocena gry to 9/10 (dlatego 9 bo trzeba miec dobrego kompa zeby grac bez szwnaku)
TERAZ CHCIALBYM POZNAC WASZA OCENE GRY ALPINE SKIRACING 2007!!!
Cechy gry:
zaawansowany tryb kariery i modyfikacji postaci
zaawansowany tryb kariery jako Bode Miller lub Herman Maier, odtwórz własnoręcznie ich karierę
38 tras wyścigowych w 16 róż lokacjach
6 różnych konkurencji: Downhill, Super-G, Giant Slalom, Slalom, "Free Ride" and "Speed-Downhill"!
3 ligi sportowe: "Junior", "Amator" i "Zawodowiec"!
3 poziomy trudnosci
ponad 1300 komentarzy dziennikarzy sportowych relacjonujących wyścigi
tryb multiplayer.
Moja ocena gry to 9/10 (dlatego 9 bo trzeba miec dobrego kompa zeby grac bez szwnaku)
TERAZ CHCIALBYM POZNAC WASZA OCENE GRY ALPINE SKIRACING 2007!!!