Re: {szukam} Gry dla Taty xD
Wiem - wielu moich kolegów dziwi mi się, że lubię tę grę. Często lubię tzw. "kaszanki" niż inne, "lepsze" gry.Nie polecam. Zainstalowałem, pograłem może z 5 minut i wyłączyłem... jak dla mnie fatalny model jazdy, niezbyt udana grafika... ogólnie, to słaby tytuł.
Mój tata też gra w te gry wojenne, ale to nie ma nic wspólnego z tematem. Tym bardziej, że Dragon2006 wyraźnie napisał:Mój tata ma 43 lata i... gra w Call of Duty 1 i 2. A nie potrzeba duzych wymagań Swoją drogą... to dzięki niemu teraz gram w CoD-y bardzo często
Poleć to swojemu tacie.
Kilka osób wymieniło grę Xpand Rally Xtreme - jeśli chcesz ją nabyć, to się wstrzymaj! Za kilka dni będzie ona dostępna za niecałe 15zł. w czasopiśmie CD - Action.Dragon2006 pisze:Tak, tyle że na laptopie ciężko grać w FPS, a mój ojciec to w ogóle Ledwo co się umie myszką posługiwać hehe. Nie widzę go w FPSie.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2007, 18:53 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 3 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''