[szukam] spolszczenia do "Clive Baker's Jericho"
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Witam. Wiem, że Clive Baker's Jericho to świeżutki tytuł, więc spolszczenia nie ma, lecz gdy się ukaże proszę o umieszczenie go tutaj
Napisy w stylu "Metal rządzi", "Techno rządzi", "Hip-Hop rządzi" są bezsensowne! Wyjdźmy na ulicę z dumą nosząc na piersi koszulkę z napisem "MUZYKA RZĄDZI"!
Re: [szukam] spolszczenia do "Clive Baker's Jericho"
Za wszcześnie chyba na pisanie takich tematów
Lubię dmuchać na zimne
Napisy w stylu "Metal rządzi", "Techno rządzi", "Hip-Hop rządzi" są bezsensowne! Wyjdźmy na ulicę z dumą nosząc na piersi koszulkę z napisem "MUZYKA RZĄDZI"!
Nad nieoficjalnym spolszczeniem do tej gry pracuje undying, związany z serwisem SPPS.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
nop, pracuje nad tym. Ale niestety jest tam dużo tekstu i do tego tłumaczę to sam(jak na razie). Jak dobrze pójdzie to pod koniec miesiąca ukaże się wersja 1.0
aha, chętni do pomocy mile widziani
aha, chętni do pomocy mile widziani
Ostatnio zmieniony 10 lis 2007, 09:40 przez undying, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę pomóc, tylko najpierw musiałbym zobaczyć próbkę tekstu czy aby sobie poradzę
podaj mail to jutro ci podeśle taka próbkę
Siemka,macie może już to spolszczenie,bo był bym bardzo chętny...jak by dało radę,bo bardzo by mi się przydało;)...