kolega kupił sobie, zobaczę co da się zrobić

ale muszę wiedzieć jakie to pliczki (i aby dużo nie zajmowały, nie mam mocnego uploadu).
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Coś mi się wydaje, że to nie jest spolszczenie napisów do gry.Mati7o pisze:Mam tu jakieś spolszczenie (tylko napisy).
Jest to plik .dll i zajmuje 10 KB.
Nie testowałem go i nie wiem na jakiej zasadzie będzie działać.
Kod:
[ciaaaaaaaaaaach!]
Niech to ktoś sobie sprawdzi!Skopiować wszystkie pliki do katalogu -->The Witcher\Data, zastapić jeśli wyskoczy
komunikat, po tym usunąć z tego samego katalogu (Data) pliki: lang_3.reg; dialog_3.tlk oraz GBR.txt. następnie zmienić nazwę pliku "voices_3_00.bif" na "voices_5_00.bif". Następnie uruchomić "uruchom.reg"
Jeśli wszystko zrobiliście dobrze powinniście cieszyć się polską wersją kinową
[ciaaaaaaaaaaach!]Spolszczenie Wiedźmin v1.1
Cytat:
Waga: 549MB
Wersja: 1.1
A ja proszę o nie umieszczanie postów Pavlo i o usunięcie jego konta. Przepraszam, że tak napisałem, ale dobiłeś mnie tym postem - chyba nie tylko mnie.Pavlo76 pisze:Wg mnie to już jest przegięcie... szukanie spolszczenia do polskiej gry... i do jeszcze takiej... Typowy objaw chamstwa i głupoty...
PROSZĘ admina o nie umieszczanie spolszczenia do Wiedźmina na portal24 i o usuwanie linków
A skąd masz wersję NIE PLszpon pisze:Nie każdy ma PL wersję tej gry
szpon pisze: A ja proszę o nie umieszczanie postów Pavlo i o usunięcie jego konta. Przepraszam, że tak napisałem, ale dobiłeś mnie tym postem - chyba nie tylko mnie.
Nie każdy ma PL wersję tej gry i gra wcale nie jest taka łatwa
Taaa... na pewno ktoś sobie kupił za granicą płacąc więcej i potem szuka spolszczenia... Szczególnie że polska wersja wyszła szybciej niż zachodnia...szpon pisze: A co do wersji EN to może ktoś ją kupił za granicą
Nie porównujmy wymienionych przez Ciebie gier do Wiedźmina - jednak nie ten gatunek i jakby nie patrzeć nie ten poziom...MATchlesS pisze: Decyzja należy do Maćka - z jednej strony ewidetna pomoc piratom, z drugiej strony pewna konsekwencja - przecież na Portalu są spolszczenia do polskich gier: Painkiller, Call of Juarez, Xpand Rally Xtreme, Xpand Rally.