[szukam] Spolszczenie do Warcraft Orcs and Humans
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Szkukałem, Szkukałem, Szkukałem, Szkukałem, Szkukałem, Szkukałem i nie znalazłem nigdzie spolszczenia do pierwszej częsci Warcrafta. Jeśli ktoś wie czy takie da się znaleźć to niech da linka albo wstawi na tę stronkę. Z góry dzięki za wysiłek.
Re: [szukam] Spolszczenie do Warcraft Orcs and Humans
A po co ci spolszczenie do takiej gry??
Spolszczenie jest (według mnie) zupełnie niepotrzebne,a poza tym chyba wcale go nie ma.
Spolszczenie jest (według mnie) zupełnie niepotrzebne,a poza tym chyba wcale go nie ma.
No wiesz interesują mnie losy tego świata i całej sagi a, że nie nie jestem bardzo dobry w angielskim chciałbym mieć to spolszczenieZjordan pisze:A po co ci spolszczenie do takiej gry??
To kup oryginał:P
Ale spolszczonka w necie raczej(na pewno) nie znajdziesz
Ale spolszczonka w necie raczej(na pewno) nie znajdziesz
Elita Powraca!
Heh... Nie będzie.
Będziesz musiał siedzieć se słownikiem...
Skąd wiem? - Szukałem, pytałem i się dowiedziałem.
Poczekaj. Może jak minie jeszcze kilka lat to może ktoś zrobi (tak jak z np. M&MVI jest).
Będziesz musiał siedzieć se słownikiem...
Skąd wiem? - Szukałem, pytałem i się dowiedziałem.
Poczekaj. Może jak minie jeszcze kilka lat to może ktoś zrobi (tak jak z np. M&MVI jest).
Po pierwsze raczej już dzisiaj nie kupie oryginału tej gry.
Po drugie oryginał też jest po angielsku.
Po trzecie dlaczego miałbym siedzieć ze słownikiem?
Po drugie oryginał też jest po angielsku.
Po trzecie dlaczego miałbym siedzieć ze słownikiem?
Skoro nie rozumiesz po angielsku słownik ci się przyda
Elita Powraca!
Zjordan pisze:Skoro nie rozumiesz po angielsku słownik ci się przyda
A może najlepiej przepisać wszystkie teksty na kartke. Wtedy przetłumaczyć. Będe miał spolszczenie na kartkach.
Spokój, ludziska. Jeżeli CDProjekt nie uzyska pozwolenia na spolszczenie WC1, to WC1 pozostanie po angielsku, tak samo jak StarCraft i Diablo1. Spolszczenia nieoficjalne - jeżeli jakiekolwiek by istniały - są NIELEGALNE, Blizzard ZABRANIA ich tworzenia. Sorry.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.