Re: [Temat ogólny] Seria Crysis
Pisałem o tym wcześniej (kilka linijek nad Twoim postem - jest nawet pogrubione) .RIDDICK pisze:"Crysis faktycznie będzie działać szybko i wyglądać wspaniale na komputerze z jednordzeniowym procesorem i kartą graficzną GeForce 6800 GT. To nie żart – o takiej konfiguracji wspomniał w wywiadzie wymieniony wyżej szef firmy Crytek"
No widać, że Crytek jednak na poważnie bierze ustalone terminy - jeśli demo wyjdzie w wyznaczonym terminie, to pełna wersja także powinna - nie to co S.T.A.L.K.E.R.RIDDICK pisze:Demo gry Crysis będzie dostępne 25-ego września
Musze przyznać, że to jeden z lepszych filmików, który widziałem o Crysisie.RIDDICK pisze:Edit: Najnowszy trailer Exclusive Nanosuit Trailer wersja HD i SD Polecam szczena opada jak to co się dzieje z tym jeep'em to nie jest skrypt a fizyka to miodzio
Grafika, fizyka i inne sprawy techniczne są bez zarzutu - zobaczymy jak z grywalnościa. Słyszałem, że gra ma być raczej krótka, ale misje da się przechodzić na kilka sposobów...
Poza tym proponuję zmienić nazwę tematu - grafika już raczej nie będzie lepsza - lepiej dać przedrostek "Zapowiedź" albo od razu "Opinia".
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''