[temat ogólny] Mortal Kombat 4
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Tutaj możecie się wypowiadać na temat gry Mortal Kombat 4. Według mnie jest to spoko gierka i fajnie zrobiona w "lekkim" 3D. Jednak jakby ktoś wiedział, to czy mógłby mi objaśnić jak muszę wciskać klawisze, gdy robie fatality. np U.U.D.D+BLK. To U.U itd to musze kolejno naciskać klawisze ale co mam zrobic przy tym +BLK
Ostatnio zmieniony 22 lis 2007, 11:47 przez Robin, łącznie zmieniany 2 razy.
AMD Sempron 3000+. Goodram 2 GB . Gigabyte ATI Radeon HD4850.
Re: [temat ogólny] Mortal Kombat 4
BLK to zapewnie ze musisz zrobic BLOK postacia.
U-Up (góra)U.U.D.D+BLK
D-Down (dół)
BLK - block,low kick (blok, niskie kopnięcie)
It's very simple! To jest bardzo śmieszne ;D
Ostatnio zmieniony 1 sty 1970, 01:00 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
najlepsza bijatyka na PC (bo jedna z nielicznych?) Ciekawy system fatalities (ostateczne uśmiercanie), które każda z postaci ma inne (plansze tak samo, dwa ostatnie jeśli dobrze pamiętam dotyczą plansz). Najlepiej w opcjach sobie właczyć "keyb friendly" (jeśli pamiętam), to wtedy łatwiej się robi, np reptailem wystarczy podejść blisko i nacisnąć do góry to czy uda się fatality zależy tez od odległości od przeciwnika, jedne robi się blisko, drugie daleko. Moimi ulubionymi zawodnikami są skorpion i sub-zero. Ten pierwszy ze względu na swoją siłę i fajne fatality gdy zmienia się w skorpiona, a ten drugi ze względu na moc zamrażania i tworzenia swojego lodowego klona.
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
Dwa razy udało mi się zrobić fatality (nie wiem jakim cudem). Jeden z wentylatorem, drugi to ta wichura z co ma Fujin. Jednak moje ulubione postacie to: Shinnok, Reiko i Goro of course . Shinnok, ponieważ może mieć umiejętności wszystkich postaci (oprócz ukrytych); Reiko, ponieważ bardzo szybko nim zabijam i najczęściej bez draśnięcia, a Goro bo ma fajne ciosy.
Tą opcję włącza się w cheat mode, więcej o kodach do tej gry można poczytać w cheatbooku 2007Najlepiej w opcjach sobie właczyć "keyb friendly" (jeśli pamiętam), to wtedy łatwiej się robi, np reptailem wystarczy podejść blisko i nacisnąć do góry
Co do postaci uwielbiam Skorpiona potężna postać jak grałem to komputerowi przeciwnicy wysiadali przy nim. Lubię też grać bogiem burzy o ile dobrze pamiętam Raiden czy Reiden
jak się ma opanowane kilka ciosów i kombosów to mało kto jest w stanie przeżyć tyle piorunów
Ogółem gra klasyk szkoda że gry nie rozwinięto tak jak Tekkena na konsolę
jak się ma opanowane kilka ciosów i kombosów to mało kto jest w stanie przeżyć tyle piorunów
Ogółem gra klasyk szkoda że gry nie rozwinięto tak jak Tekkena na konsolę
Ostatnio zmieniony 24 lis 2007, 18:19 przez welll1, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini gra my ass, mała też nie jest, chyba że wszystkie filmy wytniesz, bo z nimi to z 400-500 MB zajmuje, że nie wspomnę już o ścieżkach audio.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Mortal Kombat 4 to bubel po bandzie. Najlepszą częścią jest Mortal Kombat Trilogy a tak w ogóle to Tekken 3 wymiata na PC przez emulator i do tego można grać online
Bardzo dobra bijatyka, świetna odskocznia na wyładowanie się po stresującym dniu ,dużo poziomów trudności, osobiście przechodziłem kilkarazy każdy z nich a fatality, <font color=red><b>po prostu</b></font> trzeba dużo trnować a na pewno wyjdzie.
Już rozwiązałem problem z fatality. Gdy masz krew wyłączoną to nie działają. LOL że też wcześniej sie nie skapłem
Bardzo dobra gra. Idealna na wieczór po ciężkim dniu w pracy lub w szkole. Polecam każdemu fanu mordobicia
Zapraszam do mojej galerii
Można się wyżyć
A grafika nie szpeci
Zwykle takie się zdarzają codziennie.po ciężkim dniu w pracy lub w szkole
A grafika nie szpeci