[szukam]Heroes Of Might And Magic V Tribes Of The
z góry dziękuje .
[ Dodano: Czw 11 Paź, 2007 07:16 ]
to jak ma ktoś ;]
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9088
Poczekaj chociaż do dnia premiery, daj szansę komuś zakupić grę, aby mógł udostępnićHeroes of Might & Magic V: Tribes of the East
Heroes of Might & Magic V: Dzikie Hordy
producent: Nival Interactive
wydawca: Ubisoft
dystrybutor PL: CD Projekt
zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: strategiczne / turowa
Data Premiery:
Świat: 12 października 2007
Polska: 18 października 2007
tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet
wymagania wiekowe: 12+
nośnik: 1 DVD | cena: 59,90 PLN
Choć i tak wiadomo, że prawdopodobnie po premierze spolszczenie zostanie prawdopodobnie7. Zakaz próśb o spolszczenie do gry, która niedawno miała premierę! Oczywiste jest,
że nikt nie zdążył go jeszcze zrobić! Wykonywanie spolszczeń jest zadaniem
czasochłonnym, dlatego takie prośby mogą się pojawiać dopiero po okresie minimum
miesiąca od premiery. Datę premiery gry można sprawdzić na http://www.gry-online.pl
lub na stronie wydawcy gry.
8. W przypadku spolszczeń oficjalnych, robionych przez firmy takie jak Cenega,
CDProjekt, Play-it, bądź inne, również należy odczekać minimum miesiąc od premiery gry!
- Nie każdego stać na zakup gry w dniu premiery, kiedy kosztuje najwięcej,
żeby specjalnie wyciągać spolszczenie.
- Chyba praca naszych zasługuje poza tym na "okres ochronny", co?
- Moderatorzy i Administrator mają prawo w każdej chwili zakazać próśb/udostępniania
oficjalnego spolszczenia do danego tytułu według własnego uznania.
- Zakaz wyciągania spolszczeń z gier kosztujących do 50zł. Tyle to odłożyć na oryginał
potrafi każdy, trzeba tylko chcieć!
Dobrze przepraszam... ale chodzi oto że będę miał już niedługo oryginał, ale po angielsku i chciałbym sobie spolszczyć.Horhend pisze:Nie bądź taki "w gorącej wodzie kąpany", "Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East"
(Heroes of Might & Magic V: Dzikie Hordy), nie został jeszcze oficjalnie wydany w Polsce
(nie jest jeszcze w sprzedaży).
Data Premiery Polska: 18 października 2007
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=9088
Poczekaj chociaż do dnia premiery, daj szansę komuś zakupić grę, aby mógł udostępnićHeroes of Might & Magic V: Tribes of the East
Heroes of Might & Magic V: Dzikie Hordy
producent: Nival Interactive
wydawca: Ubisoft
dystrybutor PL: CD Projekt
zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: strategiczne / turowa
Data Premiery:
Świat: 12 października 2007
Polska: 18 października 2007
tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet
wymagania wiekowe: 12+
nośnik: 1 DVD | cena: 59,90 PLN
pliki spolszczające!
A tak w ogóle, to warto by może zapoznać się z regulaminem działu spolszczeń?
Choć i tak wiadomo, że prawdopodobnie po premierze spolszczenie zostanie prawdopodobnie7. Zakaz próśb o spolszczenie do gry, która niedawno miała premierę! Oczywiste jest,
że nikt nie zdążył go jeszcze zrobić! Wykonywanie spolszczeń jest zadaniem
czasochłonnym, dlatego takie prośby mogą się pojawiać dopiero po okresie minimum
miesiąca od premiery. Datę premiery gry można sprawdzić na http://www.gry-online.pl
lub na stronie wydawcy gry.
8. W przypadku spolszczeń oficjalnych, robionych przez firmy takie jak Cenega,
CDProjekt, Play-it, bądź inne, również należy odczekać minimum miesiąc od premiery gry!
- Nie każdego stać na zakup gry w dniu premiery, kiedy kosztuje najwięcej,
żeby specjalnie wyciągać spolszczenie.
- Moderatorzy i Administrator mają prawo w każdej chwili zakazać próśb/udostępniania
oficjalnego spolszczenia do danego tytułu według własnego uznania.
- Zakaz wyciągania spolszczeń z gier kosztujących do 50zł. Tyle to odłożyć na oryginał
potrafi każdy, trzeba tylko chcieć!
gdzieś udostępnione
Trzeba czekać!
Nie masz za co przepraszać, przecież nic złego nie zrobiłeś.hadHades pisze:Dobrze przepraszam... ale chodzi oto że będę miał już niedługo oryginał, ale po angielsku i chciałbym sobie spolszczyć.
a Internet masz aby sobie popatrzeć kiedy premiera?hadHades pisze:To jak ma ktoś już spolszczenie ? ;]
poza tym tak jak napisałem wyżej, JA dostanę mój egzemplarz razem z dodatkiem do NWN2, czyli na początku grudnia dopiero.Dostępność: pre-order, planowana wysyłka: 8 listopada 2007
lol.... w jakim kraju ty żyjesz? przecież w Polsce premiera jest 8 listopada, przecież napisałem to wyżej! czytaj ze zrozumieniemhadHades pisze:tak polska premiera była 18 IX a ja nadal nie moge znaleźć spolszczenia
ty piracie ściągasz z emulasilvver pisze:lol.... w jakim kraju ty żyjesz? przecież w Polsce premiera jest 8 listopada, przecież napisałem to wyżej! czytaj ze zrozumieniemhadHades pisze:tak polska premiera była 18 IX a ja nadal nie moge znaleźć spolszczenia
premiera angielskiej wersji była wcześniej, no ale pewnie ty i tak masz ją z promocji na emulu
jak napisałem wyżej, grę dostane około tego 8mego, to wtedy udostępnię plik z napisami.
LOL, u fail xDhadHades pisze:ty piracie ściągasz z emulasilvver pisze:lol.... w jakim kraju ty żyjesz? przecież w Polsce premiera jest 8 listopada, przecież napisałem to wyżej! czytaj ze zrozumieniemhadHades pisze:tak polska premiera była 18 IX a ja nadal nie moge znaleźć spolszczenia
premiera angielskiej wersji była wcześniej, no ale pewnie ty i tak masz ją z promocji na emulu
jak napisałem wyżej, grę dostane około tego 8mego, to wtedy udostępnię plik z napisami.
po to mi było, bo się pytałeś o spolszczenie a nawet nie łaska sprawdzić daty premiery.hadHades pisze:jak nie ma sensu taka dyskusja to po co zaczynać ci było ?
znowu przenieśli -_-Dostępność: pre-order, planowana wysyłka: 29 listopada 2007
W przypadku spolszczeń oficjalnych, robionych przez firmy takie jak Cenega, CDProjekt, Play-it, bądź inne, również należy odczekać minimum miesiąc od premiery gry!
- Nie każdego stać na zakup gry w dniu premiery, kiedy kosztuje najwięcej, żeby specjalnie wyciągać spolszczenie.