[posiadam] spolszczenie do Painkiller Overdose

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

saper88

Post autor: saper88 » 8 lis 2007, 17:00

[posiadam] spolszczenie do Painkiller Overdose

Poniżej podaje link do pełnego kinowego spolszczenia wykonanego przez grupe plprojekt

Kod: Zaznacz cały

http://plprojekt.ovh.org/faq.php?cat_id=53
Ostatnio zmieniony 9 lis 2007, 00:11 przez saper88, łącznie zmieniany 2 razy.

<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 8 lis 2007, 17:36

Re: [posiadam] spolszczenie do Painkiller Overdose

Spóźniłeś się - Delacroix podał już linka w TYM temacie...
Ostatnio zmieniony 8 lis 2007, 17:58 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

saper88

Post autor: saper88 » 8 lis 2007, 19:26

Sorki nie zauważyłem :P
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 8 lis 2007, 21:06

Nie jest to spolszczenie "pełne" (to pojęcie odnosi się do spolszczeń, gdzie jest dubbing lub lektor) a jedynie "kinowe", tj. w grze spolszczono napisy. Miło jednak, że reklamujesz naszą pracę.

Oczywiście, spolszczona jest cała gra ;)
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

saper88

Post autor: saper88 » 9 lis 2007, 00:11

Delacroix napisałem, że pełne, ponieważ w sieci krąży inne bez spolszczonych filmików :P
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 9 lis 2007, 00:45

A to, to wiem. SPPS stworzyło tamto drugie spolszczenie. Niestety najwyraźniej jego autor undying dał sobie spokój z porządnym grzebaniem w grze. Gdyby bowiem zajrzał do polskich egzemplarzy Painkillera/BooH/BlackEd, z pewnością, zauważyłby to, co ja i zrobiłby napisy.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 9 lis 2007, 07:04

Jak już pisałem kiedyś ta gierka nie zasługuję jakiejś szczególnej uwagi i dla tego nie grzebałem głęboko w tej grze. Wole skupić sie na czymś innym np. teraz to jest Clive Barker's Jericho który to jest o niebo lepszy od Painkillera(nie mowie tu o pierwszej części i dodatku a dokładnie o tej nowej).

Pozdrawiam.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 9 lis 2007, 09:03

Dziwne. Ja nie uznaję takiego zachowania, w PLP długo byś nie posiedział. Albo gra jest warta spolszczenia i wtedy robimy je w pełni, albo nie jest tego warta i nie robimy spolszczenia wcale. A ty usadowiłeś się w tym przypadku pomiędzy jednym a drugim. Nie lubię tego.
<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 9 lis 2007, 11:46

No i dla tego nie jestem w PLP :D i bardzo sie z tego ciesze! A do tego nigdy nie chwale sie tym co zrobilem(spolszczenia) :P
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 9 lis 2007, 11:51

No bo też i nie bardzo masz czym. Spolszczenie do DMC3 żeś łagodnie mówiąc, skrewił. Jakbyś wyciągnął je TERAZ, z wersji 1.30 (patch ściągnąć można ze strony Cenegi, a z patcha od ASX trzeba tylko exeka wziąć - i TYLKO JEGO), to by działało.

Aha, i żeby było jasne: ja mam orig DMC3. Overdose'a też.
<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 9 lis 2007, 11:57

to gratuluje ci!!!!! a oryginala DM3 to tez mam (z niego wyciagalem spolszczenie). może i nie mam czym sie chwalic ale zato PLP ma:) Tyle spolszczen do niespolszczonych gierek, szok...
A tak wogole - nie podoba ci sie co ja robie - to niestety twoja sprawa. Prowadz dalej PLP a ja bede robic swoje.

P>S. Jka taki nedzy jestem to nie wiem dla czego ostatanio twoj kolega zaproponowal mi przylaczyc sie do was...

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 9 lis 2007, 12:02 przez undying, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 9 lis 2007, 12:03

Hej, ja mam prawo do krytykowania ciebie, tak samo jak ty do krytykowania mnie. Robiąc coś publicznie wystawiamy się automatycznie pod taki pręgierz i nie ma znaczenia tutaj osobista sympatia (a moją masz tak czy siak), czy też antypatia. Ponadto z mojej strony możesz się spodziewać krytyki rzeczowej i uczciwej - bo zarówno robię spolszczenia (jak w przypadku Overdose) i je wyciagam (np. Archangel), więc wiem, z czym się zmagasz.

Chcesz, żeby spolszczenie DMC3 dobrze działało? Zanim wyciągniesz spolszczenie, najpierw spatchuj grę do wersji 1.30 (patch ze strony Cenegi). Zobaczysz, będzie ZERO SKARG.

P.S. Ja nie powiedziałem, że jesteś nędzny. Ale wpadki łatwiej zauważyć, a tak jak mówię - zauważyłem dwie. Overdose i DMC3. Reszty twojego dorobku nie znam a byłoby miło, gdybyś się nim jednak pochwalił. Zawsze warto mieć jakieś wpisy w "spolszczeniowym CV".
Ostatnio zmieniony 9 lis 2007, 12:05 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

undying

Początkujący

Post autor: undying » 9 lis 2007, 12:09

male sprostowanie - kiedy wyciagalem spolszczenie do DM3 to byl tylko patch 1.1 tak wiec skad moglem dorwac ten najnowszy patch??

a spolszczeniami zajmuje sie dla zabawy(kiedy mam wolny czas i ie pracuje).
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 9 lis 2007, 12:11

Trzeba było poczekać, cierpliwość jest cnotą. Teraz już można wyciągnąć spolszczenie tak, aby działało.

I ja też zajmuję się spolszczeniami, gdy mam czas. Również traktuje to jako hobby. PLP to nie jakaś firma czy megakorporacja, ale grupa ludzi takich jak ty, czy ja.
<<

Iwan

Awatar użytkownika

Moderator

Post autor: Iwan » 9 lis 2007, 16:49

Spolszczenie PLProjekt jest już dostępne na stronie głównej. Pobierz spolszczenie.