[szukam] Half Life 2: Episode 1
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Szukam spolszczenia do tej gry , lecz mam spolszczenie pewnej grupy PLprojekt ale ich jakoś mi nie działa są napisy / komentarze po angielsku.
Re: [szukam] Half Life 2: Episode 1
Może źle wrzuciłeś sprawdz. tzn poczytaj DOKŁADNIE gdzie i co wrzucić to może zadziała:)
Elita Powraca!
Azazell--> Na weekend pojawi się ostateczna wersja spolszczenia
PLProjekt udostępniło najnowszą (datowaną na: 22 2007 21:44:03),
prawdopodobnie ostateczną wersję spolszczenia do gry Half- Life 2: Episode One.
Nowa wersja zawiera poprawione błędy, zlokalizowane komentarze twórców oraz tekstury.
prawdopodobnie ostateczną wersję spolszczenia do gry Half- Life 2: Episode One.
Nowa wersja zawiera poprawione błędy, zlokalizowane komentarze twórców oraz tekstury.
Dane o pliku:
Rozmiar: 6.0mb
Typ pliku: .exe
Ekipa spolszczająca:
Nadzorowanie prac: Danio
Tłumacze: Danio, Korzychxp, Prabab, TiaMacArthur
Informacje dodatkowe:
Polska czcionka: tak
Wersja: kinowa (napisy) + tekstury
Planowane kolejne wersje: nie
Ewentualna notka do spolszczenia:
Przetłumaczone zostało dosłownie wszystko: dialogi, komentarze twórców oraz tekstury.
UWAGA: Aby spolszczenie działało poprawnie należy wybrać język polski w menu Steam.
Kod: Zaznacz cały
http://plprojekt.ovh.org/faq.php?cat_id=45
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Mam nadzieję, że będzie to moja ostateczna wersja
Azazell, na przyszłość czytaj uważnie informacje o spolszczeniu, które umieszczamy na witrynie. Jeżeli czegoś nie ma - zostało to wyszczególnione.
Obecnie Twój problem nie ma racji bytu, ponieważ wszystkie braki w spolszczeniu zostały wyłowione.
Pragnę jednocześnie nadmienić, że rozpowszechnianie spolszczenia do HL2 E1 przeznaczonego na pirackie wersje gry (są to wyciągnięte pliki z naszego spolszczenia, które na pirata wystarczy skopiować aby był po polsku) nie będzie tutaj tolerowane. Każda próba umieszczenia na tym forum informacji o tym, jak spolszczyć piracką wersję gry, czy też każda próba zamieszczenia takiego spolszczenia już w wersji gotowej, będzie przeze mnie karana Ostrzeżeniem!!!
Skoro problem Azazell'a zaniknął, a temat zaczął zbaczać na złe tory (poleciało kilka postów), jestem zmuszony zamknąć wątek.
Obecnie Twój problem nie ma racji bytu, ponieważ wszystkie braki w spolszczeniu zostały wyłowione.
Pragnę jednocześnie nadmienić, że rozpowszechnianie spolszczenia do HL2 E1 przeznaczonego na pirackie wersje gry (są to wyciągnięte pliki z naszego spolszczenia, które na pirata wystarczy skopiować aby był po polsku) nie będzie tutaj tolerowane. Każda próba umieszczenia na tym forum informacji o tym, jak spolszczyć piracką wersję gry, czy też każda próba zamieszczenia takiego spolszczenia już w wersji gotowej, będzie przeze mnie karana Ostrzeżeniem!!!
Skoro problem Azazell'a zaniknął, a temat zaczął zbaczać na złe tory (poleciało kilka postów), jestem zmuszony zamknąć wątek.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.