(Pytanie) co sądzicie o tym laptopie ?
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
- Poprzednia
- 1
- 2
Robertinho, więc szajba będzie brał laptop wszędzie gdzie tylko będzie potrzebował internetu, do szkoły, do pracy, do kina, do dentysty, do pociągu taak? do takich rozwiązań moim zdaniem są palmtopy o wiele mniejsze i wygodniejsze ;] a laptop to przede wszystkim komp do dłuższej pracy z nim, kiedy ma się czas a nie np. w przerwie między lekcjami...
Re: (Pytanie) co sądzicie o tym laptopie ?
A czy palmtop da mu takie możliwości co laptop?? Zagra na nim w jakąś porządniejszą grę?? Chyba nie... . Ja nie powiedziałem że będzie używał go tylko do Internetu. Z resztą on też. Powiedział że czasem sobie pogra.Chappy pisze:Robertinho, więc szajba będzie brał laptop wszędzie gdzie tylko będzie potrzebował internetu, do szkoły, do pracy, do kina, do dentysty, do pociągu taak? do takich rozwiązań moim zdaniem są palmtopy o wiele mniejsze i wygodniejsze ;]
Co do dłuższego czasu. Będzie go tylko używał na przerwach w lekcjach?? Może go sobie wziąć np. do babci, u której nie może skorzystać z Internetu lub gier. Gdyby nie miał laptopa to by nic nie zrobił.
Dobra koniec... OT sie za duży robi. Mój błąd. Ale trochę racji mam.
PS. O zębach nie gadaj bo mnie od 5 dni bolą po wizycie u dentysty... mam nadzieję że jutro mnie przyjmie ponownie bo zaraz mi szczęka odpadnie.
Laptop ma jedną i jedyna zaletę MOBILNOŚĆ. Niestety na tym jednym punkcie zalety laptopa w stosunku do stacjonarnego PC się kończą! Pod kazdym innym wzgledem laptop przegrywa z komputerem typu desktop. Cena, parametry, ogólna jakość, wydajnosc itp.
Z wydajnych i tanich laptopów polecam laptopy Acera. Proponuje przejrzec oferte na Allegro tych laptopów firmy z Reset z Krakowa.
A jezeli chcesz miec w miare mocny sprzet do gier popatrz na moja sygnaturke. Za sam znaczek toshiby/asusa na laptopie z takimi samymi parametrami co mój zaplacisz jakies 2tys zl wiecej.
Z wydajnych i tanich laptopów polecam laptopy Acera. Proponuje przejrzec oferte na Allegro tych laptopów firmy z Reset z Krakowa.
A jezeli chcesz miec w miare mocny sprzet do gier popatrz na moja sygnaturke. Za sam znaczek toshiby/asusa na laptopie z takimi samymi parametrami co mój zaplacisz jakies 2tys zl wiecej.
Kupiłem już laptopa dzięki za rady i proszę o zamknięcie TEMATU ":D
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 21:00 przez szajba, łącznie zmieniany 3 razy.