[szukam] Spolszczenie do pełnej wersji gry Crysis.
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] Spolszczenie do pełnej wersji gry Crysis.
daj znać na gg to ci podam stronke gdzie jest....
Stachu daj spokój - wiemy, że chcesz rozreklamować daną stronę, którą podajesz na GG, ale linki do spolszczeń możesz dawać bezpośrednio - dając linki bezpośrednio do Rapidshare nie reklamujesz tego Forumstachu pisze:daj znać na gg to ci podam stronke gdzie jest..
Oto spolszczenie:
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/70350050/Polish.part1.rar
http://rapidshare.com/files/70355006/Polish.part2.rar
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 15:20 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 4 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
stachu, mówie Ci skończ z tym "napisz na gg to podam stronke" bo to nudne jest! Dawaj linka, albo jak nie masz takiego zamiaru to nie pisz nawet posta. Bo w końcu warna zarobisz za spam i może wtedy wreszcie otrzeźwiejesz...
Iwan, nie bądź taki prorok...
stachu, wprowadzanie atmosfery płaszcza i szpady jest niemile widziane. Masz zamiar dopomóc użytkownikowi, podajesz bezpośrednie linki. Doskonale wiem, że próbujesz przemycić reklamę przez Gadu-Gadu, abym miał związane ręce - ale w rzeczywistości nie mam, ponieważ spamujesz na potęgę w ten sposób.
stachu, wprowadzanie atmosfery płaszcza i szpady jest niemile widziane. Masz zamiar dopomóc użytkownikowi, podajesz bezpośrednie linki. Doskonale wiem, że próbujesz przemycić reklamę przez Gadu-Gadu, abym miał związane ręce - ale w rzeczywistości nie mam, ponieważ spamujesz na potęgę w ten sposób.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, 19:54 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.