Re: [Opinia] Pro Evo Soccer 2008
Oto trójca gier o najlepszej dyscyplinie sportu wg mnie, ma ktos obiekcje ?
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
A relanośc to miodność i daje najwięcej przyjemności z gry. bo nie każdy lubi strzelac tysięczny raz w ten sam sposób bramkę, przeprowadzac w ten sam sposób tę sama akcje prowadzącą do strzelenia gola, niestety to nudzi się po tygodniu może 2 w fifce...Slideroh pisze:W grach takich liczy się realność
Myślę, że ten miesiąc może mieć duże znaczenie w sprzedaży Pro Evolution Soccer 2008 - już widzę uśmiechnięte twarze kupujących nowy produkt Electronic Arts. A pieniędzy na Pro Evolution Soccer 2008 już nie będzie... Z drugiej strony (szczególnie po demie Fify 2008, które przyjęte zostało średnio) Ci którzy zbierają pieniądze na produkt Konami na pewno się nie skuszą na Fife, bo wiedzą co jest lepsze.Prawie miesiąc będzie dzielił premiery dwóch najbardziej oczekiwanych gier piłkarskich tego roku. Jak pamiętamy, pod koniec lipca Electronic Arts podało do wiadomości, że multiplatformowy debiut FIFY 08 został wyznaczony na 28 września 2007. Dzisiaj z kolei japońskie Konami ogłosiło, iż najgroźniejszy konkurent kanadyjskiej kopanki, Pro Evolution Soccer 2008, zawita do Europy 26 października.
Termin ten dotyczy czterech wersji gry - pecetowej i trzech konsolowych (na PS2, PS3 oraz X360). Edycje poświęcone handheldom PSP i NDS ukażą się w listopadzie. Prócz nich w niedalekiej przyszłości producenci popularnego PES-a wydadzą swój tytuł również na Wii, co zdążyli już zapowiedzieć podczas konferencji prasowej na sierpniowych targach Games Convention. Data ukazania się pozycji na next-genie Nintendo nie została jeszcze ustalona.
Prezes Konami, Kunio Neo pokłada w nadchodzącym projekcie wielkie nadzieje, wierząc, że dzięki wypuszczeniu go na PS3 wyniki sprzedaży dzieła będą jeszcze lepsze niż w przypadku Pro Evo 6. „Jesteśmy całkowicie pewni, że PES 2008 zostanie przyjęty jako najwspanialsza gra piłkarska wszechczasów.” – dodaje. Podobne słowa słyszymy średnio co kilka miesięcy, zarówno z ust przedstawicieli Konami, jak i szefów Electronic Arts, toteż winniśmy wstrzymać się z wszelkimi osądami do momentu premiery każdej ze sportówek.
Kod: Zaznacz cały
http://www.gamershell.com/download_21146.shtml
http://www.pesleague.com/index.php?page=credit_agricole_sponsor_officiel_pes2008
http://files.filefront.com/Pro+Evolution+Soccer+2008+Demo/;8637473;/fileinfo.html
Wiem, że są na pewno piłki z logiem firmy Nike. Co do butów i innych tego typu akcesoriów - nie wiem.Robertinho pisze:Czy PES 2008 zakupił licencję firmy NIKE?? Czy są piłki, buty itp. w grze??
A to pewnie jak są piłki z logiem NIKE to buty, stroje itp. też będą.MATchlesS pisze:Wiem, że są na pewno piłki z logiem firmy Nike.
http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1669
Lista nie jest imponująca dla gracza, który nie gra przez sieć. Patch ten został przede wszystkim stworzony dla graczy grających w sieci, choć poprawia kilka mniejszych bugów w rozgrywce jednoosobowej.zioomus pisze:lista zmian nie jest zbyt imponująca IMO.
==================EDIT==================1. System automatycznie wyszukuje teraz przeciwników w opcji "quickmatch" starając się znaleźć tych z najlepszym połączeniem internetowym,
2. Usunięto sporadycznie pojawiające się spowolnienia animacji w trakcie meczu,
3. Poprawiono kod sieciowy całkowicie eliminując występujący błąd, który uniemożliwiał połączenie niektórym graczom,
4. W niektórych przypadkach PES 2008 nie rozpoznawał poprawnej ilości pamięci video karty graficznej w systemie Windows Vista - zostało to naprawione.
Dopracowane gry nie potrzebują zbyt wielu patchyzioomus pisze:lista zmian nie jest zbyt imponująca IMO
Aby włączyć średnie detale trzeba mieć kartę obsługującą Shader model 2.0.Robertinho pisze:No małe problemy mam. Bo jak chce ustawić w ustawieniach, że chcę dać średnie detale to mi wyskakuje komunikat, że mam za słabą kartę graficzną.
A to ja się na tym nie znam co to jest w ogóle. Ja mam Radeona 9200 a to chyba dość słaba i stara karta graficzna. Ja się cieszę, że mi to w ogóle działa.MATchlesS pisze:Aby włączyć średnie detale trzeba mieć kartę obsługującą Shader model 2.0.
Konferencje prasowe, cieszący się kibice w pubach i inne tego typu scenki czasem pojawiają się w Master League po ważnym zwycięstwie lub konkretnym triumfie.zioomus pisze:Słyszałem, że po meczach są konferencje prasowe. Czy to prawda? Trochę pograłem w karierę i z takim czymś się nie spotkałem