Re: Problem z misją w Gta San Andreas
Ja też sie męczyłem ale w końcu mi sie udało, dużo ćwicz a na pewno ci sie uda, tylko tyle moge ci pomóc.
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
A link do owego save który przechodzi szkołę latania jest podany powyżej.Ściągnij save akurat z tą misją omiń ją i rób dalej kolejne miesje.
Save znajedzisz na www.gtasite.pl
W tej misji akurat nie można dać sensownej rady - po prostu biegniesz jak najszybciej, wsiadasz i idealnie parkujesz. Tutaj trzeba trenować i basta! Mi się udało wykonać ten etap misji za trzecim razem, według mnie nie jest arcytrudny. Sensownej rady nie znajdziesz w żadnym poradniku - w tej misji liczą się umiejętności...lino pisze:mam problem z misją Madd Dogg
Może to trochę dziwny pomysł, ale jeśli Twój Carl jest bardzo otyły, to zrzuć kilka kilogramów na siłowni - im grubszy, tym wolniejszy i szybciej się męczy. Może to jest powód, przez który nie możesz na czas zdążyć podjechać samochodem...lino pisze:ale probowałem wiele razy i nic
No tutaj nie chodzi o to czy masz kondycję na maxa czy nie. Mógłbyś być najgrubszy ale i tak Madd nie powinien spaść bo on spada dopiero po czasie gdy wjedziesz w czerwone pole furgonetką i musisz pojeździć chwilę w prawo i lewo i po czasie on wskoczy do niej. Ten wątek i jazda ostrożna to główne bo tu chodzi o Twoje umiejętności jazdy samochodem.lino pisze:bo kondycję mam na maxa a otyłość minimalną