Szukam spolszczenia do gry 18 wos american long haul

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

lukaszradomski

Post autor: lukaszradomski » 13 gru 2007, 15:29

Szukam spolszczenia do gry 18 wos american long haul

Witam!!!
Jak już w temacie wspomniałem szukam spolszczenia do tej gry.Był bym bardzo wdzięczny jeżeli by ktoś takie spolszczenie zrobił.Wiem ,że to jest nowa gra i nie ma w necie spolszczenia dlatego proszę jeszcze raz o zrobienie takiego spolszczenia. Mój email to ...
Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź
POZDRAWIAM!!!
Ostatnio zmieniony 13 gru 2007, 20:12 przez lukaszradomski, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

Mbnw

Post autor: Mbnw » 17 gru 2007, 21:48

Re: Szukam spolszczenia do gry 18 wos american long haul

American Long Haul to prawie to samo co Haulin więc może ktoś przerobi spolszczenie do haulina na spolszczenie do American Long Haul ??? :?:
<<

morpheus6

Nowy

Post autor: morpheus6 » 19 gru 2007, 23:23

spolszczenie z Haulin jest w pełni kompatybilne z American Long Haul
link

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/77749977/spolszczenie3abc.rar
działa na pewno 3c bo sprawdzałem

Przed wyjściem z gry ustaw ponownie język angielski, jeżeli tego nie zrobisz gra nie uruchomi się. Jeżeli zapomniałeś zmienić język otwórz plik config.cfg znajdujący się w Moje dokumenty\18 WoS Haulin znajdź linię uset g_lang "pl" i zmień ją na uset g_lang "en" zamknij plik zapisując zmiany.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, 23:27 przez morpheus6, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

rzepekpl

Post autor: rzepekpl » 20 gru 2007, 03:02

Napisałem mały programik zawierający te 3 różne wersje spolszczeń, określoną instalację odpala się poprzez naciśnięcie określonego przycisku, jak możecie to sprawdźcie czy działa, u mnie działa ale lepiej sprawdźić czy u innych też działa :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/77781707/Long_Haul_Spolszczenie.rar

Jeżeli wszystko ładnie śmiga to wstawcie je jak chcecie na stronę :)