[Szukam]Pełny poradnik do Plemiona.

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 10 gru 2007, 18:31

[Szukam]Pełny poradnik do Plemiona.

Tak jak w temacie szukam pełnego poradnika do plemiona. Najlepiej gdyby mógłbym go pobrać na dysk bo się łatwiej czyta. :) Dlaczego pełny? A to dlatego bo znalazłem dużo poradników ale są one różnej kategorii (wojny, rozwój). Ja od niedawna gram i chciałbym mieć takowy poradnik żeby być na bierząco. Teraz np zajmuję się rozwojem przemysłowym to się przyda poradnik do tej kategorii a za niedługo zacznę bawić się wojskiem więc będę potrzebował znów inny poradnik. Zależy mi także na tym by tam były opisane poszczególne opcje na Plemionach, taktyki wojen.

Byłbym bardzo wdzięczny za taki poradnik. :)

<<

MamPytanie

Post autor: MamPytanie » 11 gru 2007, 20:02

Re: [Szukam]Pełny poradnik do Plemiona.

Ja grałem w plemiona dość długo uzbierałem 7k pkt wiec w sumie troche wiem :P Poradnika nie znam zadnego (jechalem na tym co jest na ich stronie ten podstawowy).Jeżeli masz jakies pytania pisz na pw moge Ci pomóc :)
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 12 gru 2007, 15:30

Już znalazłem. W Google go nie było ale przypadkowo znalazłem na forum wpisując do wyszukiwarki frazę ,,stosunek" w poszukiwaniu porad w targowaniu. :)

Tekst jest dość obszerny więc odsyłam do tematu na forum:

Kod: Zaznacz cały

http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=8968&highlight=stosunek
Ten właściwy bardzo dokładny i obszerny poradnik jest w poście 8 autorstwa (nie poradnika tylko samego postu bo on nie jest jego autorem) angel77.

MamPytanie, pomimo, że mam poradnik chętnie Cię zapytam o parę rzeczy więc napisz do mnie na Gadu-Gadu jak wspomniałem na PW. :)
<<

mateuszek1995

Post autor: mateuszek1995 » 13 gru 2007, 16:57

Wejdz na stronkę plemion i troszkę powęsz tam. na pewno tam znajdziesz podstawowe info. Na ogół ta gra polega na jak najwiekszym rozbudowaniu miasa/miast i rekrutowaniu nowych jednostek. (można tez zdobywać inne wioski)
<<

Robertinho

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Prof. Świata

Post autor: Robertinho » 13 gru 2007, 19:33

Uhm...

Pisałem wyżej, że już znalazłem. I tak jak pisałeś powęszyłem wtedy na forum i znalazłem temat podany wyżej. Już mniej więcej wszytko wiem jak na mój poziom wioski (dopiero zaczynam więc dużo wiedzieć nie trzeba), jestem w plemieniu gdzie zawszę mogę o coś zapytać.

Na czym polega gra to wiem. Gram w nią krótki czas ale wiem. :) Kiedyś miałem z nią do czynienia ale to było po OGame. Myślałem, że to to samo i odrzuciłem bo OGame nie spodobało mi się wcale. Ostatnio siedzieliśmy na Informatyce jak Pana nie było to kolega wchodził na swoje konto. Podpatrzyłem i okazało się, że to bardzo fajna sieciówka. Zarejestrowałem się na świecie gdzie jest mój tata i sobie czasami pomagamy (jedyny mankament to to, że dzieli nas czas wyprawy 47h. ). Narazie się nie nudzi bo cały czas jakieś nowe budynki czy jednostki.