Mi sie niesamowicie spodobala, jedna z tych gier ktore wciagly dopoki nie przedszedlem calej (G1), dwojka tez fajna, chociaz juz nie mialem czasu zeby grac a trojka super ( pod warunkiem ze masz wszystkie mozliwe latki no i kompa ktory to udzwignie, u mnie chodzi prawie na max).
Plusy:
- klimat! klimat! klimat! (jedynka - reszta tez chciaz 1 nie przebije, ale jak grasz w G3 o 3 w nocy z sluchawkami na uszach, spacerujesz po nordmarze, jest noc, swietna muzyka, naokolo pelno sniegu, las, do najblizszej chaty daleko, az cie ciarki przechodza, w oddali wycie wilkow i innych potworow, na niebie zdradziecka pelnia ksiezyca - dla takich momentow warto grac)
- fabula fajna (chociaz nie przywiazuje duzej wagi do tego - cala saga)
- naprawde dosc spory swiat (szczegolnie w G3)
- duzo broni, potworkow
- mozliwosci, dobrowolka:)
- PO PROSTU SWIAT (w G3: od mroznych gor po gorace pustynie...)
- i wogole wszystko mi sie spodobalo
minusy:
* hmm jestem prawie fanatycznym zwolennikiem Gothica wiec duzo tu nie napisze...
- wymagania (kazda czesc miala ogromne wymagania w momencie premiery - a w G3 to chyba przesadzili)
- no i cos pewnie jeszcze tez, ale ja na to nie zwracam uwagi...
Wielu osobom gra sie nudzi, czy nie podoba. kazdy moj swoj gust, ja ta serie uwielbiam i to pisze z pozycji fana tej gry, nie kazdy sie z tym zgodzi (wlasciwie to malo kto), no i chyba tyle.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21 gru 2007, 13:57 przez
parys88, łącznie zmieniany 1 raz.
C2D E6550 2x@2,33GHz, Gigabyte GA-P35, 2 GB RAM DDRII Kingston, Galaxy GF 8600 GT/GE 256/128, Seagate Barracuda 500 GB, Chieftec 450W, Samsung SyncMaster 172x [C905]