Zrobimy offtop
Śledziks pisze:Każdy ma inny gust recenzentowi się gra podobała i tyle.
Mimo tego iż mu sie podoba lub nie, ja płacę mu za to żeby OBIEKTYWNIE ją zrecenzował (trudne słowo). Ta recenzja śmierdzi mi trochę sponsorowaniem jej przez EA... np.:
minusów ta gra w ogóle nie ma:
"nie takie, by się serio czepiać"
a gdzie taki MEGA minus jak braku trybu LAN w grze? To jest drobny szczegół? Już nie wspomnę o żałosnym trybie drift który sprowadza się jedynie do półtorej zakręta
A gdzie widok zza kierownicy? No tak, spieszymy się z grą na Mikołaja i nie mamy czasu tego zrobić...
Już nie wspomne o jak zwykle skopanym menu, nielogicznym i nieintuicyjnym. Od czasów Undegróndów jest do bani. może czas aby programisci zagrali sobie w NFS1 bo najwidoczniej nigdy nie grali w niego i może wtedy by wrocil ten stary dobry klimat gry? Dlaczego żeby zmienic opcje graficzne musze wyjsc z wyscigu az do glownego menu? Przez to przetestowanie optymalnych opcji graficznych trwa wieki.
ProShit dostał ocenę w CDA: 9 + znak jakości, tyle samo co COD4 i Crysis, więc czegoś tu nie rozumiem... lub tak jak mówiłem: być może EA zapłaciło ciut więcej za reklamy
Chyba jednak za duzo wymagam od gry która powstała szybko i niedbale "
aby tylko zdążyć na Mikołaja". Ponarzekałem, ponarzekałem i idę zagrać w NFS Porsche lub High Stakes, szkoda że Ci programisci juz nie robią NFSów